Help for English

Seabase Delta

 

z poslední stanice vede chodba, ta chodba se stáčí kolem dokola (SE, NE, NW, SW) a když půjdete po ní, najdete celkem dva výtahy. Jeden rozbitý, druhý funkční.

Já nevím kde najít kartu do vlaku na začátku:(

v kapse toho mrtvého hned na začátku.

Děkuji za odpověď.

Dobrý večer.
Zarazil jsem se u běžícího pásu. Zkouším ho zkratovat šroubovákem, kladivem, kleštěmi. Vždy mi jen napíše že to nejde nebo předmět vložil do přepínače, ale napíše, že se nic nestalo. Když dám climb the belt, píše že jedu opačne tzv. že jsem na místě. Ale jak to? Ten pás by měl jet nahoru ne? Když se tam posílají odpadky:/ Ta palačinka mi dává zabrat. Děkuji za odpověď.

je tam napsáno TWO PRONGS DON'T MAKE A RIGHT. Taková slovní hříčka, ale napovídá to, čím je potřeba ho zkratovat.

Co je to za hříčku? Nerozluštil jsem ji :), be more specific, please.. Thanks.

Ve hře najdete něco, co má ‚two prongs‘.

TWO WRONGS DON'T MAKE A RIGHT (dvakrát zlo neznamená dobro) je původní rčení, tady je PRONGS. Přesně tedy, že dvě špičky způsobí, že to nepojede doprava.

Opravdu nevim, co mám použít, mám jen šroubovák,dentální kleště a kladivo :( Zkoušel jsem to i zkombinovat a tu hříčku neznám asi ji chápu špatně.

Jinak ten název jsem měl uložený v mapě, ale když zadám tu hříčku, tak pro změnu nevim kde :D To snad není pravda, jen to píše I can't, because 2 isn't here.

vidlička má tři špičky a jedna je ulomená. tedy má dvě. Použít musíte VIDLIČKU.

To je dobrý :D Na vidličku jsem stále nenarazil, byl jsem ve všech jídelnách, ale ani v jedné nebyl popisek fork, ale budu hledat dál a to mně čeká ještě pánvička. Nějak to zvládnu asi blbě čtu. Děkuji za rady :)

vidlička je na stole v jídelně. EXAMINE THE TABLE.

co mám dělat v observation dome ? Díky

když kouknete tím vyhlídkovým oknem ven, možná dostanete nápad… teda dohromady si to dáte asi až později, až obě místa, která jsou tím oknem ven vidět, navštívíte osobně.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.