Help for English

Seabase Delta

 

jinak se tam ale nedělá nic.

zkoušel jsem EXAMINE DISPLAY a nic, napadá mě jedině odpálit ty rakety na loď, musím to udělat hned, nebo můžu jít vyřídit novou průkazku a pak jestli se dá vrátit.

ano, tam se potom můžete s novou permanentkou vrátit.

ahoj,
mám problém se žvýkačkou a button 3
zkouším všechny možné způsoby jak ho přinutit přilepit žvýkačku na ty tlačítka, ale on nechce, že to nejde
STICK IT ON THE BUTTONS jak tu někdo radil nezabírá
už jsem fakt v koncích

musí být rozžvýkaná… je?
Kdyžtak zkuste něco jednoduššího, třeba jen stick the button. Nebo stick button 3.

jak je možné dostat se zpět do předchozích zastávek? myslela jsem že to bude podobné jako v apačích a to metro bude jezdit dokola, ale když vlezu do vlaku tak tam není do čeho bych vložila tu novou kartu.. co s tím? děkuji

Ale ano, metro jezdí dokola. Když ale dojedete na konec, musíte si nechat obnovit kartu. S obnovenou kartou pak dojedete zase na tu první zastávku, kde se začínalo.

Ale nemusíte se bát, že byste něco prošvihla… pro obnovení karty není potřeba nic, co by člověk našel nebo měl najít v těch zastávkách… v klidu se tam tedy potom vraťte.

jenže já tu obnovenou kartu mám, ale není ji do čeho vložit. před tím tam byla díra do které jsem tu kartu strčila ale teď už je tam jenom pás.. opravdu nevím co s tím..

musí tam být… pokud se někde něco nepokazilo. Můžete mi poslat LOG (je to soubor log.txt v adresáři hry. Já se mrknu, co tam píšou.

promiňte ale nevím co znamená adresář hry.. :-( jinak ve vlaku to píše. I'm sitting in the travel-tube car. i can only see the seat belt.

v inventáři plastic card

adresář hry je to, kde je hra nainstalovaná. Ale dle popisu asi opravdu došlo k nějaké chybě. Možná když mi pošlete uloženou pozici ve hře, podívám se a opravím. A pošlu zpátky. Pozice najdete také v adresáři hry ve složce SAVED nebo jak se jmenuje. Jsou tam čtyři, stačí, když mi mailem pošlete tu aktuální, tu kterou jste ukládala naposledy.

no aspoň se konečně dostanu k pořádnému učení :-))

Zdravím. Po delší pauze jsem začal hrát od začátku. A nastala chybka. Když už jsem vše našel na uvaření palačinky. Tak mi zmizela pánev. Potřeboval bych poradit, kde se dala najít a zdali se s tím dá něco dělat. Určitě zmizela. Prošel jsem všechny poschodí. Jsem na 48%. Děkuji.

Když mi pošlete soubor saved game s uloženou pozicí ve hře, tak bych na to měl přijít a případně Vám tu pánev vrátit do inventáře.. Ještě zkuste napsat EXAMINE THE PAN* (Ta hvězdička na konci je důležitá) a napište, co přesně Vám počítač napsal.

Zdravím. má stejný problém jako ZuzskaS. proběhle jsem celý alpha station a chtěla jsem se vrátit ale v tube car mi zmizel slot. jsou tam pouze pásy Děkuji

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.