FOR WHAT IT´S WORTH
můžu ten idiom z věty 8 použít i v nějakém „formálnějším prostředí“ (např.: když se bavím s nějakou mně nadřazenou osobou a chci naznačit že se nechci nějak moc vnucovat se svým názorem) anebo je to hlavně mezi kamarády?
Komentáře k článku: Idiomatic English 6
FOR WHAT IT´S WORTH
můžu ten idiom z věty 8 použít i v nějakém „formálnějším prostředí“ (např.: když se bavím s nějakou mně nadřazenou osobou a chci naznačit že se nechci nějak moc vnucovat se svým názorem) anebo je to hlavně mezi kamarády?
FOR WHAT IT´S WORTH
Re: FOR WHAT IT´S WORTH
Je to spíše neformální idiom.
ach jo
se štěstím dvacet procent, všechno úplně vedle, asi se dám na
němčínu
![]()
Jinak opravdu prohnaný test, jako ostatně vždycky…Well, there's no
shame in not knowing ![]()
- mohlo by být také KEEP sb. POSTED?
Jinak opravdu prohnaný test, jako ostatně vždycky…Well, there's no shame in not knowing
Re:
Ano, mohlo.
ach jo
se štěstím dvacet procent, všechno úplně vedle, asi se dám na němčínu
![]()
Re: ach jo
Na mě nemáš, 10% ![]()
trochu
horšíí… ![]()
Re: ach jo
Prvni, co se mi povedl na 30, jinak vzdycky stejne, jak ty.
6. testová otázka
Jen miniaturní překlep ve vysvětlení správné odpovědi: JUST OFF THE OP
OF MY HEAD – chybí T. ![]()
6. testová otázka
Jen miniaturní překlep ve vysvětlení správné odpovědi: JUST OFF THE OP OF MY HEAD – chybí T.
Re: 6. testová otázka
opraveno, díky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.