Help for English

Cambridge Vocabulary for PET

Komentáře k článku: Cambridge Vocabulary for PET

 

verze pro FCE

Jen jsem se tu chtěla zastavit a doporučit tu smaou knihu verzi pro FCE. Škoda, že CAE verzi neudělali :-(

Skvělá knížka, řekla bych. MOC díky za info i za stránky. Když jsem v práci, věnuji jim každou pauzu :-). Tu knihu domů určitě pořídím, myslím, že ji budeme využívat hojně… Taky moc děkuju za Vaše vyčerpávající odpovědi :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od gothsweeting vložený před 16 lety

verze pro FCE

Jen jsem se tu chtěla zastavit a doporučit tu smaou knihu verzi pro FCE. Škoda, že CAE verzi neudělali :-(

Re: verze pro FCE

Recenzi VOCABULARY FOR FCE tu už máme.

Re: Re: Re: Re:

Taky mě to zarazilo, když se McKay zmínil o sobě a KET. :-)

Re: Re: Re: Re:

Hm, tak asi bych se měl spíše zaměřit na FCE. Je pravda, že ve škole se docela nudím. Protože máme zatím Pre-Intermediate knihy a nic nového mi to nepřináší.

Re: Re: Re: Re:

Ikonka changed :), snad už konečná.

Recenze – skvělý pomocník

Všechny Vaše recenze mi velmi pomáhají při výběru knih na obohacení knihovny. Velmi důležitá je možnost nahlédnutí na pár ukázkových stránek.
Určitě je docela časově náročné dát dohromady takto kvalitní recenze. Díky.
PS. Nemáte v řadě materiálů čekajících na recenzi něco na Business English (nic moc odborného – jen pro orientaci běžného studenta) ? Nejlépe i s nějakými poslechy.

Re: Re: Re: Re:

Aha FCE je upper-intermediate. To je asi na mě zatím moc. Spíše to PET by pro mě bylo teď takový optimální. :-)

Thanks

Tak už jsem se asi rozhodl. Asi si tuto knížku koupím až si zase našetřím. :-) Udělal jsem si v sekci Certifikáty několik testů PET. 2 listeningy, které dopadly si myslím výborně. První s jednou chybou, druhý na 100 %. Pak jsem ještě udělal 2 reading testy, které dopadly oba na 100 %.

Zkoušel jsem i jeden FCE test, ale při poslouchání jsem se už trochu ztrácel.

Díky za recenzi. :-)

Oh, zase další výdaj

já vím, že neodolám. Problém u English shop je v tom, že je všechno psané anglicky a tak leccos unikne. Díky vašim recenzím se mohu zaměřit co je dobré a co se mi může hodit. Tato kniha vypadá moc dobře,(I když mám k nějakým zkouškám daleko. Ale já je skládat nemusím) Ale slovíčka se učit je vždycky dobré stupeň nebo ne stupeň, je to obohacující. Posune mne to zase o kousek dál. A ta radost, ksdyž zde budou slova, které znám.

Re: je to fakt dobrý

Mě se poměrně dobře učilo podle REWARD (Macmillan). Nevím, jestli je nejlepší, patrně ne, ale je to dobrá učebnice. Je to ale velmi subjektivní.

Kolik slovíček ‚naučí‘ Vocabulary for PET?dik

Ale připadá mi, že tato kniha stojí strašně moc. Dát téměř 500 Kč za 140 stránek mi přinde tochu ujeté. EGU stojí téměř stejně, ale je tam o 240 stran víc i s CD a svou kvalitu má také.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od luk007 vložený před 16 lety

Ale připadá mi, že tato kniha stojí strašně moc. Dát téměř 500 Kč za 140 stránek mi přinde tochu ujeté. EGU stojí téměř stejně, ale je tam o 240 stran víc i s CD a svou kvalitu má také.

Re:

Ano, ale zase si vezměte, že 500 korun dáte za jednu až dvě hodiny soukromé výuky s lektorem. A odvažuji se říct, že tato učebnice vám dá daleko víc, než dvě hodiny výuky s lektorem či soukromým učitelem.

Zajímalo by mě, na jaké úrovni ja zkouška IELTS a jak je dobrý titul Cambridge voc. for IELTS.dik

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.