Help for English

Ohlédnutí za rokem 2008

Komentáře k článku: Ohlédnutí za rokem 2008

 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Senad vložený před 15 lety

Re: Re:

Ok, vypadá to dobře, asi mám vítěze xD Dík.
Ještě jen jsem se chtěl zeptat, jestli máte nějaký special program, protože jsem si celkem jist, že přesahujete 100 000 SQL dotazů na hodinu, což je u nich limit :)

Re: Re: Re:

Ano, máme s nimi speciální dohodu taky za speciální cenu. Asi rok jsme využívali jejich běžný tarif, ale pak jsme museli společně s nimi hledat jiné řešení technické i finanční.

Úprimná vďaka zo Slovenska

Takisto sa pripájam a želám celému teamu ktorý pripravuje túto web stránku len to NAJ NAJ NAJ do roku 2009, klobúk dole pred Vami, ste naozaj výborní, Vaša web stránka ma posúva dopredu oveľa viac ako som čakala, obrovská ale obrovská vďaka za to,že STE :-)

Připojuju se – dík, že STE :) (aneb po moravsky je to taky tak :) )

Ste pre mňa silnou motiváciou, som takmer denne na Vašich stránkach…teším sa na všetko nové…veľká vďaka Vám.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Ne, 12.000 denně, 300.000 bylo za celý listopad.

Re: Re:

Aha :-D sem si řikal nějak moc :-D ale to časem bude určitě taky :-)

The legend…

Já se moc těším na
Vaši novou hru, i když indiány ještě všechny nemám, trochu jsem je odložila, nevěděla jsem si rady se všemi otázkami, ale už se těším, že se k nim vrátím a s další hrou se také pobavím. Četla jsem Váš článek v sekci informace a myslím, že se máme na co těšit.Obzvláště mě těší verze pro začátečníky. Držím palce, ať se Vám Vaše předsevzetí vyplní :-D Také já jsem si dala předsevzetí týkající se angličtiny a také doufám, že je dodržím. :-D

Také přeji vše nej nej do roku 2009 a i nadále tolik úspěchů při tvorbě těchto stránek všem,kteří se podílejí na tomto senzačním webu.

I já Vám přeji VŠE nejlepší do Nového roku a doufám, že HFE nepostihne žádná krize!! Jsem velice nadšená Vašimi stránkami a velice často je využívám a učím se podle nich. :-) Přeju hodsně úspěchů a díky že STE
(jak už bylo psáno:-)

Happy new year 2009

Tyto stránky jsem objevila teprve před pár měsíci. Dohnalo mě to až k účasti ve FCE. Ještě nevím, zda úspěšně, ale přesto děkuji za tu spoustu informací a zábavy, kterou jste mi poskytli. Přeji úspěšný a krásný rok 2009. :-)

Připojuji se ke chvále mnoha jiných.Přeji Vám oběma v každičkém dni roku hlavně pevné zdraví a nezblázněte se z množství práce.Určitě by bylo mnoho studujících hoooodně smutných.Táňa

Ahojky, mohla bych se zeptat,jak se jmenuje ten sestersky web na nemecky jazyk?
Jinak dekuju moc za tyto stranky, doporucuju je vusde kde jen muzu, jsem tu kazdy den a pokazde se dozvim neco noveho. Jste vyborni.

Mejte se

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Gabčule vložený před 15 lety

Ahojky, mohla bych se zeptat,jak se jmenuje ten sestersky web na nemecky jazyk?
Jinak dekuju moc za tyto stranky, doporucuju je vusde kde jen muzu, jsem tu kazdy den a pokazde se dozvim neco noveho. Jste vyborni.

Mejte se

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.