Help for English

Joseph's Son

Komentáře k článku: Joseph's Son

 

Děkuji za pár minut příjemného poslechu, pohlazení hudbou i slovy.

Krásna vecička

Skutočne vydarený výber piesne…Príjemná melódia, pôsobivý text…vďaka:-)

:-( smutnučke :-(

Moc pěkné. Moc děkuji. Už jdu pátrat po kapele :-).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od amanita vložený před 15 lety

Moc pěkné. Moc děkuji. Už jdu pátrat po kapele :-).

Re:

Je to jejich druhá písnička na tomto webu, hledejte v Christmas, ta je ještě hezčí.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od amanita vložený před 15 lety

Moc pěkné. Moc děkuji. Už jdu pátrat po kapele :-).

Re:

Jejich CD jsem si jen tak naslepo koupil jednou asi před 10 lety v obchodě, naprosto mě dostali… Pak jsem si je pořizoval všechny. Teď mi ještě chybí to poslední.

THE CROSSING vážně stojí za to.

Song

To je nádhera… Krásná písnička… :)

Velikonoční písnička

Nemyslela jsem si, že i Velikonoční písnička může být tak krásná jako Vánoční písničky na tomto webu. Tak si poslouchám a kochám se a těším na Velikonoce snad poprvé v životě.
A pak si dám Petera Cottontaila. :-D

Přidávám se k těm ,kterým se příběh i píseň moc líbí a děkuji, že jste nás s ní tady seznámil. A všem, co sem přijdou, přeji pokojné a radostné prožití Velikonoc a těchto dní, které jim předcházejí.
Happy Easter!

Díky! :-D

Wilderness

Rozhodla jsem se, že si to budu poslouchat každý den, aby mi ta slova a melodie trochu víc utkvěly v paměti a jak to tak sleduji slovo po slovu, tak jsem se dnes naučila správnou výslovnost WILDERNESS. Takže díky.

úžasný

nádherná písnička. Tento druh hudby se mi moc líbí jako např. Simon & Garfunkel (třeba píseň Sound of Silence) apod. Příjemné na poslech, jste skvělý, moc děkuji. Krásné velikonoce.

Re: nefunkční odkaz

Písnička je opravdu báječná, rád si poslechnu další… Děkuji za upozornění, žel odkaz na vánoční písničky je nefunkční… :,( Mrknul jsem tedy na Youtube, ale tuto skupinu jsem tam nenašel. Přeji Vám krásný sváteční den… ;-)

Re: nefunkční odkaz

Dobrý den Marku, mám moc rád keltské skupiny a tato písnička mě stejně jako Vás naprosto dostala, zvlášť se mi líbí, že je krásně pomalá a tím srozumitelná.. Chtěl jsem si poslechnout další, ale odkaz v sekci Christmas je nefunkční. Bylo by prosím možné tuto malou chybičku odstranit? Díky za Váš zájem o nás studenty jste fakt dobrej! ;-)

Re: přání

Happy Easter!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.