Otázka?
Dobrý den. Jsem uplný začátečník. Pomůže mi Help for English mluvit anglicky? S pozdravem Stanley.
Komentáře k článku: O webu Help for English
Otázka?
Dobrý den. Jsem uplný začátečník. Pomůže mi Help for English mluvit anglicky? S pozdravem Stanley.
Otázka?
Re: Otázka?
S angličtinou Vám snad pomůžeme, mluvit ale je nejlepší s někým. U nás se můžete učit slovíčka, pilovat gramatiku, poslouchat a číst anglicky, naleznete zde tipy jak se efektivně učit… ale mluvit s Vámi náš web zatím nebude.
Začátek.
Děkuji za odpověď, s mluvením nemám problém, dělam v mezinárodním hotelu. Musím se naučit anglicky, abych rozuměl. Děkuji za pomoc. Zatím se tady moc nevyznám. Čím mám začít? Zatím.
Začátek.
Děkuji za odpověď, s mluvením nemám problém, dělam v mezinárodním hotelu. Musím se naučit anglicky, abych rozuměl. Děkuji za pomoc. Zatím se tady moc nevyznám. Čím mám začít? Zatím.
Re: Začátek.
No, zatím zde nemáme žádný kurz angličtiny, kde by se systematicky pokračovalo od někud někam. Víceméně si můžete vybrat cokoliv, co vás zajímá, co vás láká, nebo o čem víte, že potřebujete vylepšit. Co se týče gramatiky, doporučuji udělat si nějaké obecné testy, a u těch zjistíte, co si potřebujete nastudovat apod. Pokud je to poslech, jak říkáte, vyzkoušejte např. poslechy v sekci ‚Certifikáty‘, začněte u poslechů ke zkoušce KET. Možností je spousta.
Podakovanie ![]()
Dobry den.
Posielam Vam pozdrav zo Slovenka a veeelikanke podakovanie. S anglictinou
bojujem uz nejaky ten rok a kedze sa svet modernizuje a najma digitalizuje,
zacala som hladat aj na net-e, ci by tam nebolo nieco, co by mi pomohlo. Vasa
stranka ma uplne ocarila a hned som poslala link na nu vsetkym svojim znamym,
o ktorych viem, ze potrebuju anglictinu trenovat. Svojou pracou ste u mna
znova podporili vieru, ze peniaze nie su vsetko a ze su este ludia, ktorí su
ochotní pomoct. Rada podporim Vas web kupou Language Lab – je to pristup
win-win (pomozem aj ziskam) a aj na tom vidiet silu Vasej-Vasich osobnosti. Este
raz velka vdaka, drzim palce a prajem len same uspechy.
P.S.
Pre tych, ktori si myslia, ze ma zmysel ucit sa anglictinu len cca do 35-ky: Nie
je to pravda. Mam 50 rokov, nevzdavam sa a bojujem. Ide to sice pomalsie –
ALE – radsej pomalsie ako vobec!!!!
![]()
diky
je mi také něco přes 40 a bojuji s angl. už 3 roky a někdy už ztrácim naději,ale tyto stránky mě zase nakoply takže díky !!!
dotaz
Dobrý den,také se připojuji za vděčné díky za tyto stránky…ale k věci.Ještě jsem se s Aj nesetkala,a hodlám to změnit a sama se s pomocí knih a hlavně vašich stránek začít učit tomuto krásnému jazyku.Můj dotaz na Vás je,zda si myslíte,že mám šanci se pouze s pomocí Vašich stránek stát aspoň začátečníkem??Děkuji za odpověď
dotaz
Dobrý den,také se připojuji za vděčné díky za tyto stránky…ale k věci.Ještě jsem se s Aj nesetkala,a hodlám to změnit a sama se s pomocí knih a hlavně vašich stránek začít učit tomuto krásnému jazyku.Můj dotaz na Vás je,zda si myslíte,že mám šanci se pouze s pomocí Vašich stránek stát aspoň začátečníkem??Děkuji za odpověď
Re: dotaz
Úroveň ‚začátečník‘ má tu výhodu, že se jím stanete snadno,
stačí prostě začít. ![]()
Jestli ale myslíte úroveň ELEMENTARY, proč ne? Když se budete snažit? Samozřejmě je vždycky lepší mít po ruce nějakého živého člověka, s tím to je pružnější… ale pokud nikdo takový není, určitě to je možné.
Jediný problém je, že naše sekce ‚angličtina pro začátečníky‘ je zatím v plenkách… jsou tam dvě poměrně ucelené lekce, které Vás seznámí se začátky. Na dalších pracuji a budou se postupně objevovat… ale vzhledem k tomu, že jsem hodně pracovně vytížený, tak rychlost nemůžu zaručit.
jak třídit dle úrovní?
Dobrý den,můžete mi prosím poradit,jak třídit dle úrovní.Když si dám například gramatiku a nad články vyberu úroveň ELEMENTARY,stejně se mi objeví články i s jinou úrovní.Děkuji za odpověď
jak třídit dle úrovní?
Dobrý den,můžete mi prosím poradit,jak třídit dle úrovní.Když si dám například gramatiku a nad články vyberu úroveň ELEMENTARY,stejně se mi objeví články i s jinou úrovní.Děkuji za odpověď
Re: jak třídit dle úrovní?
Měly by se objevovat články + / – jedna úroveň.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.