vzdy na to pridem ako sa opytam.. ach… ![]()
vzdy na to pridem ako sa opytam.. ach… ![]()
Přeji pěkný večer, řeším teď problém, na PC mám Windows Vista a hra mi nejde spustit, dle odborníka je to právě těma Vistama (zkoušeli jsme to na jiném PC, kde jsou Windows XP a tam to šlo bez problémů). Bylo by možno dát sem ke stažení verzi, která půjde pod Vistama?? Moc ráda bych si hru zahrála. Děkuji
to Simir: Právě jsem to vyzkoušel. Dobré ![]()
ja mam vistu a ide mi to v pohode … myslim ze som instalovala to druhe …
Ivank@:
Osobně Windows Vista nepoužívám, ale můžete zkusit následující.
Klikněte pravým tlačítkem na ApacheGold.exe a dejte Vlastnosti.
Přejděte na záložku Kompatibilita a v části Režim
kompatibility zatrhněte políčko Tento program spustit v režimu
kompatibility pro: a vyberte Windows XP
Ivank@: Program jsem testoval samozřejmě i na počítačích Win Vista, např. manželky notebook má Visty a běží to tak, jak má. Problém asi bude jinde.
Zkoušela jste verzi s instalátorem? Pokud ne, bude asi potřeba spustit Apache Gold.exe pomocí pravého tlačítka a zvolit „spustit jako správce“. Program totiž používá ovladač richtx32.ocx, který si staší windowsy prostě načnou,a le zabezpečení visty to nedovolí. Použití instalátoru msi by mělo pomoci.
Jakým způsobem jste hru na Visty dostala? Samorozbalovacím exe archivem, zipem a nebo instalátorem?
Už strašně dlouho jsem ve městě a nemůžu něják najít ten recept,jak tady o něm mluvíte…
o receptu nieco vie WYATT BURB …
ale bola si uz
v dole?
v dole ne
ach
jo…já někdy totiž dokážu být pěknej packal.díky za rady ![]()
Finally! 102%
Asi je to nejak zmateny. Hura, poklad!
Ale musel jsem cas od casu zabrousit do diskuze.
Jdu konecne spat.
Senzacni hra.
102%.. to neee, to se stát nemělo. Budu pátrat po procentech, která vám
program dal navíc. ![]()
Teď jste mě teda dorazili, radovala jsem se z absolutního vítězství
101% a ono je i 102%, takovou potupu neunesu
![]()
ona je tam zřejmě nějaká věc, která se dá udělat několikrát a pokaždé Vám přičte procenta… takže asi půjde i více než 102 procent… ještě přijít na to, která to je.
prosím, prosím o malou nápovědu… jak odstraním ten balvam, už jsem zkoušela všechno možné a nic. Díky
skus ho odlacit … on ti potom DOSLOVA povie co mas urobit ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.