The Legend of the Apache Gold

když chci pohnojit tu rostlinku, stačí položit sack s manure na zem?

Ne, napište např. MANURE THE FERN.

tak už jsem v půlce.A to jsem včera vynechala.No ale nabízela jsem tomu obchodníkovi tu rostliny a nechce ji.Různe give, offer,pořád říka this no trade…tak nevím. a jak nedostanu boty tak se asi nehnu.Potom ještě nevím za co vyměnit tu knížku,když nemám prachy…poradíte trochu?

no ked je to trader tak skus trade … a ta knizka je u juniora? … tak ten by len chlastal :)

to Ivai: musí tam být nabídnout co a hlavně komu, jinak to nevezme.

tak jsem se taky zasekla… poradíte mi někdo, jak mi má dát doktor dárek?

už vím. :-)

Help!!! Trčím v teepee, chci postrašit Indiána, ale nějak se mi nedaří zadat ten správný příkaz… :-(

Musíte si něco obléct, abyste ho vystrašila. Zkuste použít frázové sloveso.

knižku má prý cowhand.Ale tam jsem ještě nedošla.Jsem v dole a stojím před zrcadlem a s sebou mám cinkrlátka a lebku.Mám něco udělat ale nevím co.Zkoušela jsem dát cinkrlátka do oka,ale nic.Nevím vůbec ta kombinace zrcadlo,lebka,cin­krlátka.co mám udělat.Píše mi to,že potřebuju zrcadlo abych to mohla udělat,ale co??? :-(

no namiesto zrkadla su tie „cinkrlatka“ a musis ich tam proste dat ale uz si presne nepamatam ten prikaz :oops: … myslim ze stacilo napisat nech to vlozi do lebky (nie ze do oka)…

to McKay: díky hned mi to došlo :-) a zabralo to

Konečně jsem se dohrabala k 92%, ale zasekla jsem se u zaseklé klády.. Víte někdo, co s tím?

musíte jí vyprostit z toho rákosí, zkuste na kládu příkazy PULL nebo PUSH

Hotovo!!! Taky za 101% (to je to stálé opakování) díky za hezký týden, Marku. Manzel už si myslel, že jsem gambler :-D . Ale bez nápovědy, bych se k pokladu NIKDY nedostala…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.