Tak to je moc dobrá záložka. Škoda, že jsem ji neměla v Cambridge, tam
bych ji dobře využila, ale i tak mám z ní radost. A obdivuji, jak ty to
umíš tak dobře všechno uspořádat. ![]()
Komentáře k článku: Countries and Nationalities (záložka)
Tak to je moc dobrá záložka. Škoda, že jsem ji neměla v Cambridge, tam
bych ji dobře využila, ale i tak mám z ní radost. A obdivuji, jak ty to
umíš tak dobře všechno uspořádat. ![]()
Chválim
Vypracované do detailov,ako vždy.Ďakujem.
Mně se pořád plete Litva s Lotyšskem. Alespoň, že si to do češtiny dokážu přeložit pomocí těch vlajek.
Překvapila mě výslovnost Iráku a Iránu. Když jsem si země ze seznam
procházel, tak jsem je vyslovil jako [ajrak] a [ajran]. Je tahle výslovnost
špatně? je častá?
Díky za odpověď a za velice přehledný seznam ![]()
Překvapila mě výslovnost Iráku a Iránu. Když jsem si země ze seznam procházel, tak jsem je vyslovil jako [ajrak] a [ajran]. Je tahle výslovnost špatně? je častá?
Díky za odpověď a za velice přehledný seznam
Re:
Já znám jen ira:n/iraen a ira:k/iraek
Časy???
Móóóc bezva! Díky. Myslíte, že by šly udělat takhle do tabulky třeba
„časy“? Uvítala bych to pro děti (a nejen pro ně). ![]()
Časy???
Móóóc bezva! Díky. Myslíte, že by šly udělat takhle do tabulky třeba „časy“? Uvítala bych to pro děti (a nejen pro ně).
Re: Časy???
No máme tady tabulky se slovesem ‚TO BE‘ pak tabulku s přítomným prostým časem, kombinace přítomný prostý a průběhový. Stačí zadat do vyhledávání slovo ‚tabulky‘.
Michal
Tak to je moc dobrá záložka. Škoda, že jsem ji neměla v Cambridge, tam bych ji dobře využila, ale i tak mám z ní radost. A obdivuji, jak ty to umíš tak dobře všechno uspořádat.
Re:
Zdravím Vás, paní Jiřino. Jak jste se měla na studijním pobytu? Nepodělila byste se s námi a zveřejnila nějaký článek o tom? Marek by to určitě rád zveřejnil. Mějte se hezky. Samozřejmě to napište česky, aby tomu všichni rozuměli. I já :o)
Re:
Zdravím Vás, paní Jiřino. Jak jste se měla na studijním pobytu? Nepodělila byste se s námi a zveřejnila nějaký článek o tom? Marek by to určitě rád zveřejnil. Mějte se hezky. Samozřejmě to napište česky, aby tomu všichni rozuměli. I já :o)
Re: Re:
Ale samozřejmě, můj článek bude v soutěži o pobyt v anglicky mluvících zemích. Považuji za svou povinnost podělit se o zážitky z výhry, kterou jsem získala na HFE.
Re: Časy???
No máme tady tabulky se slovesem ‚TO BE‘ pak tabulku s přítomným prostým časem, kombinace přítomný prostý a průběhový. Stačí zadat do vyhledávání slovo ‚tabulky‘.
Re: Re: Časy???
No Jeskyňko, podej prst, chytnou celou ruku, mně by se líbila záložka
s modálními slovesy, protože pořád je to chci, musím, potřebuji, chtěla
bych, měla bych, mohla bych…
Potřebovala bych
v tom udělat pořádek.
Děkuji
Děkuji za záložku,potřebuji ji jako sůl,bude se mi moc hodit do
práce…P.S. přidávám se ke Georgii s prosbou záložky s modálními
slovesy. Díky. ![]()
Srdečná vďaka za článok. Vždy som mala problém s výslovnosťou Italy. Neviem rozlúštiť, ako ste to mysleli, že národnosti sú rozdelené podľa tvarov.
… pardón, už som to objavila – koncovky ![]()
Časy???
Jo,to mám, ale myslela jsem všechny časy do jedné tabulky. Jenom, jak se
tvoří,koncovky (třeba present perfect have/has -ed/)atd. ![]()
záložka
já jsem takové technické nemehlo, ta záložka je tak pěkná, mám připravené „tabulky“ do latiny a pořád přemýšlím, jak z nich udělat takovéhle pěkné záložky, poradil byste mi někdo?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.