Re:
Víc počítacích už nebude.
Re: Re:
To jste mě uklidnil
tak jsem to snad dopočítala ![]()
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010
Re:
Víc počítacích už nebude.
To jste mě uklidnil
tak jsem to snad dopočítala ![]()
Re: 13. otázka
jasně, oba.
Akorát v tom druhém jsem zopakoval, co bylo v prvním, takže ten se počítá jen jednou.
Re: Re: 13. otázka
Ok, budu tedy muset změnit ![]()
Nechala jsem se inspirovat a taky si sepsala svůj seznam. Napíšu ho ale
až zítra, abych dneska kolegy soutěžící nemátla ![]()
Mám dotaz, ale nechci tu moc prozrazovat, tak doufám, že to bude pochopitelné. Máme počítat i ty posty ve kterých není správný počet těch seriálů? Technicky by se počítat neměly, když to máte v zadání ještě zvírazněné úvozovkama…
mna skor zaujima ze vy ste za seba napisal 2 zoznamy, kazdy ratat samostatne?
Nechala jsem se inspirovat a taky si sepsala svůj seznam. Napíšu ho ale až zítra, abych dneska kolegy soutěžící nemátla
Re:
Klidně můžete, je jasně napsáno, že se počítají jen ty, které byly vloženy před dneškem.
Mám dotaz, ale nechci tu moc prozrazovat, tak doufám, že to bude pochopitelné. Máme počítat i ty posty ve kterých není správný počet těch seriálů? Technicky by se počítat neměly, když to máte v zadání ještě zvírazněné úvozovkama…
Re:
Ano, i ty. V uvozovkách je ‚TOP TEN‘ právě z toho důvodu, že to není vždy desítka. Když jich někdo má pět, tak je samozřejmě počítejte taky.
mna skor zaujima ze vy ste za seba napisal 2 zoznamy, kazdy ratat samostatne?
Re:
Ano, můžete počítat každý, ovšem ten původní je v druhém ještě jednou okopírovaný, takže ten počítejte jen jednou.
Ani to nat dlouho netrvalo…
Ale záludná otázka to je!
![]()
Počítejte pozorně!
Počítejte pozorně!
Re:
nat = TAK ![]()
Počítejte pozorně!
Re:
Pravda. Musí se pozorně počítat. Málem jsem přehlédl ![]()
Počítejte pozorně!
Re:
Přepočítávala jsem to 3× – nutno dodat že pokaždé to vyšlo malinko jinak – nakonec jsem si prostě dělala „čárky“ do excelovské tabulky.
Re:
Přepočítávala jsem to 3× – nutno dodat že pokaždé to vyšlo malinko jinak – nakonec jsem si prostě dělala „čárky“ do excelovské tabulky.
Taky jsem to radši vzala několikrát…úžasné je že nám tahle soutěž ukáže i místa na tomhle webu do kterých člověk většinou nezabrousí…
Taky jsem to radši vzala několikrát…úžasné je že nám tahle soutěž ukáže i místa na tomhle webu do kterých člověk většinou nezabrousí…
Re: Re: Re:
To je pravda ![]()
That's it!!! I am officially out of the competition :--) I don't have the guts for these questions any more. I have made my decision!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.