stačí vždy jen jedna dvojice?
Chápu to správně, že stačí k seriálům uvést vždy jen jednu zamilovanou dvojici? Nemusím tedy strávit půl dne vyhledáváním vztahů všech zobrazených hrdinů těchto seriálů?
Re: stačí vždy jen jedna dvojice?
Ano, jednu.
Komentáře k článku: Velká 'aprílová' seriálová soutěž 2011
stačí vždy jen jedna dvojice?
Chápu to správně, že stačí k seriálům uvést vždy jen jednu zamilovanou dvojici? Nemusím tedy strávit půl dne vyhledáváním vztahů všech zobrazených hrdinů těchto seriálů?
Ano, jednu.
Ano, jednu.
Re: Re: stačí vždy jen jedna dvojice?
Tak to je dobré
já už je mám všechny ![]()
Netrpělivě čekám, jaký seriál dnes vypadává ze hry. Mě pošta nic
nepřivezla, no ani jsem to nečekala ![]()
Já taky čekám
, ale už mám jen 10 minut, pak se na pc nedostanu
…asi to budu
muset střelit od oka…
Re: Re:
To neznamenalo, že jim už ty seriály přišly, ale to, že si je přejí. Ještě jim negratulujte.
Re: Re: Re:
I see ![]()
Tak jsem dneska po příchodu z práce našla na stole balíček s One Tree
Hill
Strašně
moc děkuju, je to tady moje první výhra a zrovna seriál nad kterým už asi
2 měsíce zvažuju nákup na Amazonu. A ještě musím říct, že asi
"narozeninovým se daří. Sarty zmiňovala narozeniny příští týden a já
je prozměnu slavila ten minulý, takže supr dáreček ![]()
Re: Re: Re: Re: Pravidla soutěže
Marku, máte naprostou pravdu, když jsem dneska uviděla obálku, tak jsem vůbec nevěřila a pak ta radost byla obrovská. Je to opravdu osvěžující systém a myslím, že i všichni ostatní výherci to potvrdí:-)
Gratuluji k výhře a dodatečně i k narozenímám.
Stále čekám na komentář od výherce, odpověď mám připravenou a pošlu ji asi až na padla. Po důkladném googlováním „kdo s kým“ vím o třech seriálech, které určitě do předmětu nenapíšu.(doufám, že brzy vypadnou ať mám motivaci soutěžit až do konce).
výborně, komentář už vidím
![]()
Tak jsem dneska po příchodu z práce našla na stole balíček s One Tree Hill
Strašně moc děkuju, je to tady moje první výhra a zrovna seriál nad kterým už asi 2 měsíce zvažuju nákup na Amazonu. A ještě musím říct, že asi "narozeninovým se daří. Sarty zmiňovala narozeniny příští týden a já je prozměnu slavila ten minulý, takže supr dáreček
Re:
gratuluji ☺
Strašně moc děkuju, je to tady moje první výhra a zrovna seriál nad kterým už asi 2 měsíce zvažuju nákup na Amazonu. A ještě musím říct, že asi "narozeninovým se daří. Sarty zmiňovala narozeniny příští týden a já je prozměnu slavila ten minulý, takže supr dáreček
Re:
Congrats:-)
Re:
Gratuluji
Tak tohle uz mi dalo docela zabrat:-D…ale nasel jsem to a brousim si zuby
na Dexe
…
PS: plati i vztahy, ktere byly treba jen uplne na zacatku?…a ani nebyly treba vazny?
Také gratuluji! Jsem ráda, že Dex je pořád ve hře ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.