Help for English

Angličtina pro začátečníky - Mapa kurzu

Komentáře k článku: Angličtina pro začátečníky - Mapa kurzu

 

Dobrý deň, Neuvažujete o vydanie lekcií v knižnej podobe. Ďakujem pekne za stránku a za Váš čas ktorý nám venujete úplne zadarmo.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Ing. Tomáš Smutný vložený před 11 lety

Dobrý deň, Neuvažujete o vydanie lekcií v knižnej podobe. Ďakujem pekne za stránku a za Váš čas ktorý nám venujete úplne zadarmo.

Díky za komentář. Knižní podoba by určitě ztratila mnoho možností, které nám nabízí online podoba. Takže zatím to neplánujeme. Spíše bych se potřeboval dokopat k pokračování kurzu a jeho vylepšování. Bohužel mě teď pohltily jiné činnosti, ale už několik let pokračování slibuji…

Dobrý den,moc děkuji za vaše stránky,které jsou zdarma,jsem plně invalidní mám už nějaký ten pátek Rostroušenou sklérozu a dlouho jsem na netu hledala nějaké stránky s angličtinou zdarma a opravdu nějakou náhodou jsem se dostala na vaše stránky, je mi 37 let a kdysi dávno jsem se anglicky učila,ale asi né poctivě:-) .. Tak jsem vám jen chtěla poděkovat na nic si nestěžovat opravdu děkuji za vaše stránky “pro začátečníky” Přeji vám hezký den

U UNIT6 jsou špatné odkazy v sekci cvičení a aktivity, konkrétně: “Cvičení 1/A, 1/B” (Poznejte prostý a průb. čas, odpovězte na otázky)

Dobry den chcela som sa podakovat za vasu vyucbu a ake je vsetko pekne prehladne a chcela by som sa vas spytat ci ste vsetku tu vyucbu co davate sem nezhrnuli aj do nejakej knihy ?dakujem

Odkaz na příspěvek Příspěvek od susy4321 vložený před 10 lety

Dobry den chcela som sa podakovat za vasu vyucbu a ake je vsetko pekne prehladne a chcela by som sa vas spytat ci ste vsetku tu vyucbu co davate sem nezhrnuli aj do nejakej knihy ?dakujem

Děkujeme. Kurz je ale psán tak, aby byl co nejvíce interaktivní, což se do knižní podoby ne moc snadno převádí. Úsilí v tento okamžik spíše potřebujeme věnovat dalšímu rozvoji kurzu. Třeba k tomu jednou dojde, ale kdy, to se neodvažuji předvídat. Děkujeme ale za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám kurz líbí.

Dobrý den,

poděkování je strašně málo za tyhle stránky, ale jsou prostě super. Vzhledem k tomu, že čekáme prcka a chceme na něj mluvit anglicky (alespoň to co umíme), jsem na Vašich stránkách nonstop, poslouchám, opakuji, procvičuji, nachystala jsem si pro prcka knížečky s obrázky (zvířátka, dům, město, vozidla …) využila jsem k tomu flashcards s popisky, zalaminátovala, díky tomu jsem se naučila spoustu nových slovíček atd. :-) Chodím po bytě, pojmenovávám vše na co ukazuji a k tomu opakuji výslovnost zde, pokud slovíčko najdu atd. … Koukám na little pig a opakuji věty, no manžel se směje kolikrát :-D Lepší stránky jsem nenašla. OPRAVDU! MOC MOC DĚKUJI ZA VÁŠ ČAS, SNAHU A ODHODLANOST!

A tak mě tak napadá? Bylo by možné zpracovat takovou tu dětskou mluvu a věty, které jen tak člověk neuslyší? Např.: Pojď, maminka tě přebalí… kdopak se nám to vyspinkal, počůral atd. …neplakej (don´t cry mi přijde takové tvrdé)…pojd udělat hačí na nočník…atd.

Možná bych něco ze sebe vyplodila, ale myslím si, že v angličtině jsou pro to jistě nějaké fráze. Určitě by to bodlo :-)

S pozdravem, Lucie

Mě prostě ta angličtina nejde :-( achjo… :-/ už ten Unit mě dělá problémy už ta 4ka a to se to učím skorem 2 roky, je to možné vůbec ?? Ted sem se do toho ale pustil, protože já jí vážně potřebuju nějak zvládnout .A ted se zkusím učit každý den slovíčka …a k novým slovíčkům si zkouším věty …zkouším písničky+lyrics a udělám si i ty cedulky, na nábytek doma . Kamarádka mi poradila že právě nejlepší jsou písničky+lyrics, filmy anglický s anglickými titulky a tyhle cedulky … Co vy na to ??? Dík za jakoukoliv reakci :-)

Mám otázku… Pracuje sa ešte na tomto kurze?

Dobrý den,

ano, na kurzu pracujeme, ale spíše na jeho mutaci pro naši aplikaci English Me. Předěláváme celý kurz, je více interaktivní, obsahuje více cvičení… ještě ale není zpřístupněný veřejnosti. Brzy by se ale měly objevit první dva unity. Potom doděláme stávající unity a budeme dále pokračovat.

dobrý den super kurz, zvládla jsem celý kurz Starter, ale nevím, jestli existuje i najaký navazující, zpracovaný tímto způsobem. Moc by mi to pomohlo.:-P

Odkaz na příspěvek Příspěvek od skarlettka vložený před 7 lety

dobrý den super kurz, zvládla jsem celý kurz Starter, ale nevím, jestli existuje i najaký navazující, zpracovaný tímto způsobem. Moc by mi to pomohlo.:-P

Dobrý den, bohužel ne. Nyní už je třeba vyhledávat si příslušné články k dané gramatice a procvičovat se v ní. Poslouchejte hudbu, sledujte seriály, čtěte zjednodušenou četbu a ptejte se na helpforu.

Vřelé poděkování za úžasný počin. Kurz budu využívat nejen pro sebe, ale i pro své žáčky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.