Help for English

Nevhodné komentáře

 

Chtěl bych se zeptat, proč se v nevhodných komentářích objevují i korektní komentáře. Nešlo by to nějak vyčlenit?

Nevhodné komentáře ode mně dostanou hodnocení 3 nebo 4, vhodné mají 1. Když někdo dostane trojku či čtyřku, robot automaticky hodnotí každý jejich další komentář průměrnou hodnotou dosavadních komentářů. Když tedy někdo píše sprosté či urážlivé maily, má za všechny čtyřku. Ty už ani nečtu, protože jsou automaticky ohodnoceny čtyřkou. A i když napíše korektní komentář, je stejně mezi nevhodnými. Je to náš způsob, jak alespoň trochu šetřit můj čas. Když jsem musel denně procházet stovku zcestných, sprostých či urážlivých komentářů a promazávat je ručně, byla to práce na hodinu, či déle, a ten čas jsem mohl využít lépe.

Kdyžtak si přečtěte v informacích článek o našem třídění komentářů.

Máte na mysli něco konkrétního, co si myslíte mělo být mezi ostatními? Můžu to vždy ručně nastavit, aby se daný konetář objevil mezi normálními.

Většinou jso takto vytříděné komentáře školáků, kteří hormadně z jedné IP posílají desítky a desítky zcestných konetářů. Je jasné, že když tam je jeden, který se chce skutečně na něco zeptat, tak má smůlu. Není ale v mých možnostech všechny ručně třídit a hledat v lavině nesmyslů něco, co smysl dává.

Ještě si dovolím doplnit, že možností jak se proti tomu bránit je vytvořit si přezdívku a psát jako registrovaný uživatel.

Vytvořit systém vhodných a nevhodných komentářů bylo skutečně velmi důležité, protože vlivem opravdu VELKÉHO množství nevhodných (a myslím většinou HODNĚ sprostých) komentářů se diskuze (komentáře i fórum) stávala pomalu nepoužitelnou – ve spoustě nevhodných komentářů zanikaly ty vhodné. A to nemůžeme dopustit, proto jsme vymysleli systém, který se snaží maximálně postihovat všechny nevhodné komentáře a co nejméně se dotknout těch vhodných.

Do jaké míry se nám to daří posuďte prosím každý sám. Pokud máte nějaký konkrétní případ se který je zařazen špatně – můžete nám dát vědět, určitě zjednáme nápravu…

A ještě doplním takovou zvláštnost – může se stát, že vhodný komentář se zobrazí až mezi nevhodnými, protože reaguje na komentář nevhodný. Zní to pěkně zamotaně, ale princip je prostý.

Když se zobrazují komentáře není možné zobrazit např. náš komentář, který reaguje na komentář, který se nemůže zobrazit (je nevhodný), protože tím pádem by ten náš komentář ztrácel smysl, nikdo by nevěděl na co jsme reagovali a bylo by to zmatené zobrazit odpověď na komentář, který není vidět.

Ne ne ne, nemám na mysli žádný konkrétní případ, jen jsem se chtěl zeptat, jak to vlastně funguje, a proto děkuji za vaši rychlou odpověď s vysvětlením.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.