Help for English

"Dream" by Priscilla Ahn

Komentáře k článku: "Dream" by Priscilla Ahn

 

Re: Re: Re:

Teď jsem si všiml vašich příspěvků, které byly označeny jako nevhodné. Pravděpodobně používáte dva různé počítače a nebo jen dva způsoby připojení k internetu. Na jednom ještě mezi nevhodnými nejste, na druhém ano. Nevhodné zprávy ke mě normálně ani nedojdou, na to nemám čas.

A proč jste mezi nevhodnými? Pročítal jsem si právě i vaše starší komentáře, nelíbilo se mi, jak se do každého navážíte kvůli měkkým a tvrdým Y/I, arogantně se ptáte uživatele ‚a to někde učíte s takovými znalostmi?‘, nebo ‚proč se pořád vytahuješ a pak plácáš takový nesmysly‘ atd atd. – tohle není atmosféra, kterou chceme, aby někdo na našem webu šířil. Proto jsem tyto vaše komentáře označil jako nevhodné…a protože jich bylo více než těch vhodných, systém už automaticky všechny nové označuje jako nevhodné.

Re: Re: Re: Re:

To ‚rqmonis‘ – příspěvky, které náš systém zařadí mezi nevhodné se ke mě normálně ani nedostanou. Rozhodně nepotřebuju, aby mě pan ‚Honza‘ chválil. Spíš se může zamyslet, jestli se chová k ostatním slušně.

Moc krásná písnička, jako obvykle.. a jako obvykle, zase plno chyb.. Já se to snad nikdy nenaučím.. :-(

Re: Re: Re: Re:

Díky za reakci. Rozhodně ji nebudu mazat.

Chápu vás, že vás ta Y/I rozčilují. Bohužel to tak ale je, a moc toho s tím nenaděláte. Není to ani v mých ani ve Vašich silách, ani v našem popisu práce. A když už vás rozčilují, jde to říct i jinak.

Vaším častým argumentem je to, že když člověk neumí správně česky, tak se nemá učit anglicky. V tom s vámi nesouhlasím. Je to stejné, jako byste chtěl říct, že se člověk nemá učit počítat, nebo zeměpis, nebo dějepis, když neumí správně česky. Proč tomu dávat nějaké pořadí? Anglicky se člověk možná bude učit celý život, česky možná taky. To je věc každého. Angličtina se ale dnes učí od třetí třídy, kdy děti ještě češtinu taky moc neovládají… a vadí to někomu?

Další věc je, že jsme rádi i za komentáře, kde jsou překlepy a gramatické chyby. Jsme rádi, když lidé komentují, ptají se, a dokoce i když se chtějí podělit o svůj výsledek – i když to možná ne každého zajímá.

Proč jsem původně pár vašich komentářů označil za nevhodné – jak jsem už řekl, nevytvářely atmosféru, kterou bychom na webu chtěli. Nejde o to, že bychom mazali všechny negativní komentáře, že bychom chtěli slyšet jen pozitivní věci… ale některé hlášky byly až dost hrubé a burcovaly by další uživatele jen k dalším hrubým reakcím…a nakonec by to u nás vypadalo stejně, jako v diskusích na jiných webech… kde se jeden do druhého naváží, ne jen že by nesouhlasil s jeho názory, ale už jen tak, z principu.

Všiml jsem si že se hodně v písničkách objevuje There´s so many…there´s a lot etc. instead of there are, Je to asi jen otázka hovorovější angličtiny, nebo ne?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od onyd vložený před 16 lety

Všiml jsem si že se hodně v písničkách objevuje There´s so many…there´s a lot etc. instead of there are, Je to asi jen otázka hovorovější angličtiny, nebo ne?

Re:

Ano, je to hovorové. Správně by mělo být THERE ARE SO MANY…

Re: Re: hmm…

A to jsem tomu , v době prvního poslechu nerozuměla. Teď už jo. ale na to jsi ještě mladý,a nejsi ženská.

a o tom to je ..porozumět (o;

Pěkné :-)

Moc krásná písnička. :-)

dakujem za tuto super stranku ja som z anglictiny zaciatocnicka a viac sa venujem nemcine lebo z tej idem o rok maturovat ale odkedy poznam tuto stranku chce sa mi viac ucit anglictina skoda ze nieco take nie je aj z nemciny

Re:

Já měla stejnej problém =)

tuhle stránku jsem objevila teprve nedávno.. Doporučila mi ji kamarádka..Stránka mě hrozně moc nadchla.. Angličtinu miluju a tyhle stránky jsou povedené a každý si na nich něco najde.. Děkuju moc :-)

jooooo, díky Vám mám motivaci k výuce angličtiny i když nijak zvlášť AJ nepotřebuji, tak tohle mě baví DĚKUJI!!!

Dekuju

Dekuju,stále se díky Vám zlepšuji…58%:-)na mě uspěch:-)

Celkově jsem byl se svým překladem spokojen, ovšem jak jsem se soustředil na posledch, tak jsem zapoměl na jedno „T“ ve slově „pretty“ a tak mě to docela pobavilo :-D :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.