Help for English

Výsledky léto 2008

 

Já budu Na Zatlance 4.D to je cool 8-)

Taky jsem původně vybíral střední podle jazyka – Gymn. Slovanské náměstí – výuka předmětů v AJ – ale rozhodl jsem se pro průmku. A teď toho pochopitelně lituji :?

Tak jsem se vrátil z Kanady, jdu se kouknout na H4E a koukám 8 stránek novinek na fóru a tuna článků k tomu :-) No nic, taky se pochlubim výsledkem z FCE – mám za A. Už se těšim na CAE :-D

tak jsem se konečně vrátila z dovolené – a přidávám se k Ezekielovi, taky tu na mně čekalo A :-)

Všem velká gratulace. Já mám bohužel FCE za B :-( . No ale na druhou stranu, co můžu chtít, když jsem se na to podíval až den před tou gramatickou částí. No nic. I přesto béčko se teď přihlásím na CAE a budu tomu věnovat zdaleka více času, než na FCE. Tak přísahám…

Ještě jednou gratulace všem

Tak je to taky doma. Sice „jenom“ za C, ale pro me jako pro vecneho zacatecnika uspech. Velky dik Marku Vitovi & kol. za bajecne stranky.

Gratuluju! Kašli na známku (hlavně že je to v kapse)! :-D

Gratuluju všem ;-) Už se těším na CAE, ale ty už musím mít za A :-)

Za ty peníze … :? (zase to zdražovali, než si udělám CPE, tak se nedoplatím :-( )

No jo, taky že jsem nechtěl dělat FCE už teď, ale potom co mi knihovnice řekla, že od prosince to bude dražší tak jsem to dělal už teď. Nechápu jaktože třeba takový mezinárodní certifikát ze španělštiny stojí 1800 a z aj 5000 :?

Je to komerce. Angličtina je ve světe upřednostňovaná, a tak se z těchto zkoušek snaží všelijaké instituce vymáčknout co nejvíce.

Rozumim tomu spravne ze jit na zkusku FCE stoji 5000kc?!

To raději půjdu na TOEFL :-D

Ahojda, ja jsem FCE uplne po… dostal jsem hodnoceni E. Nejvic za to muze asi nervozita. Napriklad u Readingu, kdyz jsem cetl texty, tak jak jsem byl tak extremne nervozni, ze jsem vubec netusil o cem tam pisou a to pritom jsem uz 2× precetl Hobita a taky celeho pana prstenu a dalsi knizky od znamych spisovatelu.
Nejvic me, ale stve writing. Napsal jsem vse co chteli, i počet slov byl v pořádku, a oba texty dávali smysl, ale hodnocení jsem měl „pod čarou“. Přitom už jsem nespočetně krát psal na různá fóra a dopisoval jsem si s lidma a nikdy se mi nestalo, že by mi někdo nerozuměl. No nic tak za rok možná později to zkusím znovu. Zatím budu na těchto stránkách trénovat gramatiku.

Ceník všech Cambridge zkoušek:
http://www.britishcouncil.org/…ams-fees.htm

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.