Help for English

Výsledky léto 2008

 

Děkuju moc já z toho měla fakt bobky BTW jsem jediná, komu se zdvojují a ztrojují příspěky když kliknu aktualizovat? opravdu to neděláms chválně :oops:

vpohodě :-D Ono je to tím, že pokud aktualizujete stranu, kde se odesílá příspěvek, tak se znovu odešle požadavek a příspěvek se znovu vloží :-) Co máš za prohlížeč?

Taky všem gratuluju. Gothsweeting, tobě je jen 19 a máš CAE za A? To žiješ v anglii nebo jak je to možný? :-)

To Gothsweeting: No, toho já jsem se nebál, že byste to nedala. Z toho, co jsem od vás zatím četl…

Cortes: Ne, nežiju :) V Anglii jsem sice 2× byla, ale celkem asi jen 12dnů, takže na to bych to neházela. Já jsem prostě takovej strašnej nadšenec a snažím se tím jazykem obklopovat co nejvíc. Magor, já vim :-D
Marek Vít: :oops:

Magor rozhodně nejste. Něco takového jsem praktikoval já ještě na střední škole. Pokud někdo má o něco zájem, dokáže velké věci… a nemusí ani nikam jezdit.

A naopak, kdo nechce, nepomůže mu nic, žádné jazykové pobyty, revoluční metody výuky za mnoho tisíc, sebelepší učitelé atd.

To je fakt, to zrovna zažívám, když začínám doučovat :-)

To Gothsweeting: Mužu se zeptat, co děláš za školu nebo si dělala? Omlouvam se, že sem tak zvědavej, ale opravdu mě překvapilo, že muže mít někdo takovou znalost angličtiny v 19 letech, jak se říká „klobouk dolu“. :-)

Tak jsem zvládl FCE, grade C. Jsem hrozně šťastný. Všem ostatním gratuluji. Chtěl bych poděkovat i panu Markovi Vítovi, který mi touto stránkou velice pomohl. Děkuji také Adam´s rib za přání dobrého výsledku. Ještě jednou díky. :-) :-)

Cortes: Proč ne? Když se už učíš třeba od školky, což je teď běžné, tak v 19 máš za sebou 16 let studia EN. To bys mohl rovnou už na CPE 8-)

To Seqwence: To se nedá takhle počítat. :-) Musí tomu člověk věnovat hodně, ale opravdu hodně času, když chce po střední škole udělat CAE. Myslim si, že na spoustě středních škol se probírá látka tak na úrovni FCE, možná ani ne…

Nestrašte… nebo se mi na tu střední vůbec ted v září nebude chtít :-D

Myslím, že většina mých studentů by v maturitním ročníku FCE mohla zvládnout. Někteří s odřenýma ušima, někteří ani tak ne. Ale mnoho z nich ano. Tu a tam se najde někdo, kdo by možná měl i na CAE, ale to jsou opravdu jen výjimky jednou za čas.

Cortes: Angličtinu se učíkm od 3.třídy (Z.Š.Emy Destinnové s rozšířenou výukou jazyků) a potom na gymnázium Na Zatlance ha, dělám nám reklamu v humanitní třídě zaměřené na AJ = celkem 10 let se učím. Příští školoní rok maturuju, pomoc :shock:
Strom: Gratulace! Taky tě štve, že nám ty certifiákty dají až v říjnu?
cortes, seqwence: Já si naší školu vybírala kvůli Aj, ale musím říct, že i když jsme třída nejvíc dál z AJ ze všech dalších 3.ročníků, děláme s FCE učebnicema a na FCE úrovni a to jenom kvůli tomu, že angličtinářka je na tohle dost zaměřená a chce, aby si někteří z nás ty certifkáty udělali (stejně ke konci to bude mít tak cca 12 lidí ze třídy o 34, ostatní prostě nejsou na takové úrovni). Takže seqwence se tam asi bude nudit, sorry :-(

To si piš, že mě štve termín. Myslím si, že je to způsobené, že vše se posílá a vytváří přímo v Cambridge. Měli by mít menší pobočky. Ale zase jejich systém zaručuje větší regulérnost.
Také se obávám, že výsledek mohou změnit. Píší to na statementu. Mimochodem, studuji také Na Zatlance (2A). :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.