Help for English

Magická angličtina - ano/ne?

 

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti se souborem Magická angličtina?
Díky za názory.

misula:
Už z textu „Udělejte si pohodlí a užijte si 30 min zábavného učení denně. Již za tři týdny budete schopni mluvit a rozumět anglicky“ musí být každému jasné, že je to totální blbost. :-D Jako naučit za se za deset a půl hodiny to co jiným trvá spoustu let… :)

Doporučuji si za ty nekřesťanské peníze co za to chtějí pořídit normální učební pomůcky. Nevěřte na zázraky… :)

Já se stejně divím, že to není protizákonné, vždyť je to úplně jasná klamavá reklama – jinými slovy podvod. :-(

jj. Naprosto souhlasím. Ale bohužel, je pořád dost lidí, kteří na to naletí. Proboha lidi myslete!!! Mluvit a rozumět za tři týdny = super blbost. Anebo jsme potom my ostatní totálně natvrdlí, když to nedokážem. Myslím, že totální blb je ten, kdo to píše. Ale bohužel na hlouposti ostatní určitě skvěle vydělává. Tak mu nepomáhejte!!!

jn, dobr blbost… já už se dřu od r. 2000 a taky to není ještě zdaleka dokonalé :-) LOL

Klamavá reklama, s tím je to složité. Žalovat by musel někdo, kdo si to skutečně koupil a potom by musel dokázat, že je to skutečně klamavé, což se moc těžko dokazuje.

a co by vysoudil? Pravděpodobně max. peníze zpět, kdyby měl štěstí.

Jo no, v podstatě s vámi souhlasím, ale táta to přinesl z práce tak jsem chtěla vědět jestli se s tím už někdo setkal. :-D
Včera sem si to pouštěla a nejsem zklamaná,protože jsem od toho ani nic neočekávala, takže asi tak :-)

psal jsem na to kdysi dávno recenzi. Není ale raději mezi vydanými. :-)

Je to program, jako každý jiný. Naladí Vás na angličtinu, ale naučí jen pár vět a obratů o kterých si můžete myslet, že Vám stačí. Takových programů jsem si koupila! :-D Pak jsem pochopila, že je lepší jít krok za krokem a doufat, že tak za pět let už budete moci komunikovat bez chyb.Každý program začíná od začátečníku : to be, jak se do toho zapletete, nedostanete se dál. Doporučuji ty tisíce vložit do anglických učebnic (jako nakonec já) přečtěte si recenze a mrkněte na Englishboooks, to opravdu stojí za to. A když budete kupovat knihy s CD ROM naučíte se víc než z celé magické a tajemné angličtiny a ještě se u toho pobavíte. Pak stačí jen podívat se sem na HFE a učení je zábava.

Souhlasím. Peníze je lepší vložit do učebnic než do nesmyslných produktů, které slibují zvládnutí angličtiny za několik měsíců či dnů.

Ale pozor, abyste to s nakupováním učebnic nepřeháněli. Někdy se přistihnu, že mi na polici leží několik knih, které nepoužívám, ale mám dobrý pocit, že je mám. :)

To Mc Kay : ano souhasím, i já jsem na tom podobně , základy angličtiny mám v 6 učebnicích a už mi to nestačí. :-D

Mě už doma říkají, že jsem sběratel slovníků :)

Jo? Na slovníky se zaměřím, mám doma jen 4. :-D

Já už asi 10, včetně česko-anglických.

McKay: už máš MERRIAM WEBSTER?

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.