Help for English

The Legend of the Apache Gold

 

push, pull… určitě to zabere…

Diky, zabralo to,ale na ten konec nemam nervy ,len tlacim kamen,pak na to nestacim,doma to mam stejny,tak vas poprosim o vyslobozeni ,dufam,ze ste neni zo mna zufaly,ked vas takto stale otravujem.mam 99 procent,neco malo chybi,prosim udelejte mi radost!ten boulder nenadzvednu.da­kujem.....

stačí napsat, aby zatlačil SILOU. Přidejte HARD. PUSH HARD.

tak ,to som stale robil,ale push hard nevede k cili.chyba mi posledny moj povel ,alepush hard to neni.a na ten posledny nikdy nepridem.

máte tam předmět? push the boulder hard?

nebo harder
Když napíšete jen PUSH THE BOULDER, napoví vám to, ne?

Dostavam takyto vypis:I try to push harder…But I don´t seem to be strong enough.Maybe if you hadn´t cheated…

Davam rozkaz:Push the boulder harder.A odpoved je to ,co pisem o dva riadky vyssie.

aha

pak je to moje chyba… ve hře je jedno místo, které to může způsobit. Po konverzaci s duchem na skále je totiž potřeba se vyspat do rána… ale z nějakého důvodu Vám to dovolí sejít ze skály i v noci (a nemělo by). Potom si počítač myslí, že jste nějakým švindlem něco obešli… jste v cíli ale neudělali jste něco, co bylo potřeba udělat. Proto Vám píše, že jste švindlovali.

Jestli máte uloženou hru někdy před tím duchem na skále, nahrajte ji a tenhle kousek udělejte ve hře znovu a pokud ne, pošlete mi soubor savegame se současnou pozicí ve hře, já ho opravím a pošlu zpátky. Omlouvám se.

Ahaa!Tak je to teda!Nemam to ulozene pred skalou ale nevadí .Rád si túto hru zahrám odznova.Hra sa mi velmi lubila.Moc vam dakujem za trpezlive odpovede .Prajem vela uspechov v praci ,ktoru robite vyborne a velmi pekne ĎAKUJEM!!!

dobrý den,při hledání indiánků, jsem byla na sebe pyšná, že jsem to zvládla bez jakékoliv pomoci. V angličtině jsem začátečník, ale díky překladači zvláám i tuto hru.Nyní jsem ale dva dny již v koncích. Nedovedu od obchodujícího indiána dostat něco na ty nohy. Tím se nemohu nikam hnout, protože tuším, že tam najdu ty mravence a tím si pomohu ke světlu do tunelu atd.Prosím o malou nápovědu. Děkuji
Na vašich stránkách jsem již závislá,jsou opravdu skvělé.

s indiánem musíte vyčendžovat kapradinku, která raste za apačskou osadou. nejdřív jí ale musíte pohnojit aby povyrostla. Na hnůj vezměte pytel.

Dobrý den, moc děkuji za pomoc s kapradinkou. Můj překladač mi stále nabízel jen change, ale ne exchange-chybama se učím.
Jsem na 70 procentech, mám alkohol, ale ne a ne vzbudit spícího muže.Používám kick,hit, boot nejspíš dělám chybu v nějaké předložce, ale už jsem zkusila vše možné. Mohl by jste mi poradit správný výraz? Děkuji

KICK + předmět, tedy kopni chlapa. Bez předložky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.