Help for English

The Legend of the Apache Gold

 

děkuji za vaši nápovědu, ale stále jsem zoufalá. Hra se mi v tomto bodu zasekla, takže jsem ji zahrála celou znovu- tentokrát jsem na 7O procentech samozřejmě bez problémů. Došla jsem ke spícímu chlápkovi a opět problém Dávám: kick man, kick guy, kick a man atd.použila jsem i chap, fellow. Počítač mi prostě pořád nerozumí.

vždycky by to mělo brát slovo, co je v popisku… co je napsané přesně doslova v popisku?

Tak teď se stydím, tak jednoduché, ale já to dříve dávala, ale zase s těma předložkama.Moc děkuji a doufám, že to dokončím už bez vaší nápovědy.
Vaše stránky nemají chybu. :D

Hurá :-) mám zlato. Hned se pouštím do Seabase Delta,ale doufám, že nebudu potřebovat tolik nápověd. :oops: Ještě jednou děkuji za bezvadné hry, u kterých musí člověk opravdu přemýšlet. :?:

Už jsem se dostala tak daleko,mám 98%, ale teď jsem u jezera, vidím „log“ a nevím,jak se dostat na ostrov.Pročetla jsem si rady z fóra,ale nikdo nemá tento problém.Moc děkuju za radu.

na té kládě. Vytáhnout z rákosí a nasedat.

Prosím o radu. Sem u river bank a nevím co dál, prošel sem město, kládu mám, ale nevím co s tím. Nevím jak se dostat do dolů, prostě nevím co dál. Mám u sebe white blanket, piece pipe, tomahawk, handbag, apache spirit stick, branch, rope, empty sack, empty bottle, dirt, piece of leather. Vážně nevím co dál :?

pohnojit kapradinku, sebrat ji, přejet na kanoi na druhou stranu řeky, tam získat mokasiny, pak v poušti na sever…

Děkuji za odpověď. Ještě sem se chtěl zeptat, abych udělal ten nápoj pro pasáka kráv, tak potřebuji ten recept, který se ukrývá v hrobě. Ale na to potřebuji lopatu. Když vejdu do dolu, tak jsem naprosto ztracený a dokážu najít jen tu palírnu. A je to ten recept s kaktusovou šťávou?? Je to vynikající hra :-)

lopata se válí někde v tom dole… myslím, že hned na začátku.

Lopatu stále nemohu najít a orlovi se taky nechce z hnízda. Jsou na to nějaké speciální příkazy??? Stále zkouším examine a tak. Ale pořád nic :oops:

nemohl jste tu lopatu už mít a pak ji někde vytratit? myslím, že je hned při vstupu do dolu. Jen v popisku, není na obrázku.

Orla musíte odpudit něčím, co odpuzuje všechnu létající havěť.

mám 23 % a nemůžu se nikam hnout. čtu tady něco o stromě a laně ale nemůžu ten strom najít. nevím, kde mám vzít pádlo nebo něco tomu podobné. nedokážu získat tu lebku, spravit kolo u vozu… Prosím, mohl byste mi něco poradit? Děkuji

první věc bude ten vůz. Ty další věci, o kterých mluvíte, jsou úplně v jiné části mapky, kam se dostanete právě na tom voze.

Hledejte něco kulatého s dírou uprostřed, co by šlo použít místo kola.

mam 23 percent a neviem sa pohnut mam ten „lid“ co mi pise ze je to okruhle s dierou uprostred ale neviem ako to mam nasadit na voz poradite mi ?

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.