Help for English

Setkání přátel Help for English

Komentáře k článku: Setkání přátel Help for English

 

Díky!

Díky všem za splnění domácího úkolu!
Jsou to samé jedničky:)

Jééé, jak tu na ten článek koukám, tak mě mrzí, že jsem se tam nebyla. :-( Omlouvají mě pondělní přijímačky na FF UK? Dost jsem to hrotila do poslední chvíle :oops: Anyway, jsem ráda, že jste se bavili :-D Je fajn, že v řadách uživatelů HFE jsou tak fajn lidičky :-D

Pilda: To jsi teda dobře dopadl :D

Pilda: Ty sirky nebyly moje, ale Romana, jinak musím souhlasit s McKayem – tvoje cesta domů zaslouží metál:D:D:D

Hned jak skončí tento hektický týden, úkol dodám, neboj, slibuju! :D :))

Ach jo, já sem chtěla hlavně poslat fotky, protože, jak sem se zmiňovala v diskuzi, v psaní článků opravdu nevynikám:D, ale nemohla sem minulej týden trávit čas na pc (mamuš psala bakalářku), vždy jen chvilinku, víkend mimo domov a dnes, když sem je konečně chtěla rozeslat, blbne net a mail s fotkama se odesílá čtyři hodiny v kuse, já už su z toho na nervy a vzdávám to. Takže se všem moc, opravdu moc omlouvám a zítra to dořeším.

Děkuji všem, co se podělili o zážitky. Moc pěkné počtení :-)

Musel to být krásný zážitek, jak já lituji, že jsem se nemohla zúčastnit. A díky, že jste se podělili o zážitky, z Vašich článků je cítit pohoda a radost.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Musel to být krásný zážitek, jak já lituji, že jsem se nemohla zúčastnit. A díky, že jste se podělili o zážitky, z Vašich článků je cítit pohoda a radost.

Re:

Nezbývá mi, než souhlasit. Třeba nám to taky někdy vyjde. Jsem ráda, že se všichni dobře bavili a kousíčky nám z toho napsali /i když atmosféra je, samozřejmě, nepřenositelná/.

účast

ženil se mi ten den bratranec, ale jelikož už žádného dalšího nemám, tak se už moc těším na příští setkání…

Pěkné reportáže, když jsem je začínala číst, ani mě nenapadlo jak se nad některýma budu smát. Muselo to být fajn :-)

Je hezké si přečíst, jak to viděli ostatní :-)

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel
Odkaz na příspěvek Příspěvek od honyk vložený před 15 lety

Je hezké si přečíst, jak to viděli ostatní :-)

Re:

To je ale také Vaše zásluha, protože jste velmi dobrý v reportážích , všimla jsem si toho i u jiných příspěvků. Váš pohled a pohled pana Vondrušky je prostě vše říkající, Jak jsen už řekla, lituji, že jsem se nemohla zúčastnit, tak aspoň doufám,. že jste si na mne vzpoměli, v příštím srazu(určitě jste se domluvili) se setkáme.Určitě nebudu chybět.

Zapoměla jsem se přihlásit, poslední příspěvek byl můj, také by mne zajímalo, ve Vaši debatě, kam jste směrovali tento web, bylo to o tom, že spíše pro advanced, nebo jste se shodli na tom, že něco je třeba i pro začátečníky, nebo mírně pokročilé?Já osobně si myslím, že advanced nebo upper- mediate pomoc moc nepotřebují.Ale chápu, že stokrát nic umořilo i osla. Totiž, že opakované už nebaví a je lepší dávat nové impulsy a zároveň se i učit. Je to zajímavější. Začátečníci jsou asi pro Vás trapní, jak nic neumí.Ale když sem dáte nějaký článek,to je taková nádhera pro nás, kteří čerpáme z Vašich znalostí. Nevím, co jste si na srazu řekli, ale věřím, že myslíte i na ty, kteří angličtinu ještě noc neumí.

Fotky

Tak, fotky už jsou konečně přístupné, nahrál jsem je na FB :) Jen upozorním, že autorkou je Isenstar :)

www.facebook.com/album.php?…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.