The Legend of the Apache Gold

Lenka: Normálně rozdělejte oheň, přiložte, prospěte se a pak v noci hurá do rituálu.

no kouř se zformoval do tvarů (…s) a pokud je zkoumám tak z toho nic nedostanu – pořád , že nerozumí smoke code – nekde dělám nějakou chybu asi :-(

POMOC: Sem na začátku a už nevim. Když jsem v tom tepee jak mě drží ten indian tak nevím co dělat. Vim, že se bojí ducha a že tam je nějaká deka která je bílá ale už mi došly nápady co by mohl udělat. Prosím pomoc :oops:

to Kulíšek02: Co by udelalo dítě, kdyby mělo „ghostly white“ deku a chtělo ní vylekat jiné dítě???
Udělejte to samé! :-)

orim: no převléklo by se ne? to sem zkoušela ale asi dávám špatný slovesa. No nic, jdu se na to posilnit obědem a třeba pak na to přídu. Ale díky

Kant17: Jestli už tam máte toho ducha, tak si s ním prostě popovídejte, ne?

Kulíšek02: Dobrou chuť k obědu :-) No a pokud jde o tu deku, asi to bude tím špatným slovesem… Já jsem použil frázové sloveso jehož první slovíčko má 3 písmena a druhé 2 písmena.
Pomohlo? :-)

dík, už jsem na to přišla, největší problémy mi dělají předložky a to, co se tváří, jako předložka. Sloveso trefím a pak zkouším: in, on, to, down, up… až se trefím… Je to zapeklité :-)

NO HURÁ !!!! už to mám taky… :-)

už jsem zase mimo, jdou mi udělat dva kroky u ohně, ten třetí vzdoruje, asi zase nějaká předložka …

Popral se tu někdo s tou pouští a tomahawkem, kde bych údajně měla nalézt juice?

jasně, dávejte u všeho examine a ono vám to napíše co a jak máte dělat, stačí přemýšlet anebo důkladně číst fórum, nejlépe oboje :-)

Bo: až v poušti najdete velký kaktus, tak ho jen naseknete a džusíku bude…

Lenka: No, první krok je jen sloveso (bez předmětu). Ty druhé kroky jsou vždy sloveso + podst. jméno STICK.

Forum čtu pořád dokola, dokonce si i nějaké poznatky zapisuju na papír, abych je pak nehledala :-) Myslím správně tu poušť před tím městěm? Pořád mi tam nic nejde!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.