hehe, funny jet animation
Komentáře k článku: Předložka NAD: above nebo over?
Re:
I couldn't find a nice jet picture so I used a Cessna instead. ![]()
moc pěkný článeček ![]()
Už tři dny se kochám nádherným letadélkem a vysvětlením, Jen není
čas pochválit stránky hned, ale byla jsem jako vždy u těchto stránek
v úžasu, co všechno si náš Pan učitel pro nás vymyslí, aby nás
zaujal.
Už si budu pamatovat tyto dvě předložky obzvláště, když ani pavouk
nechyběl. ![]()
Ahojky,
muzu se zeptat, kdyz mi maly anglicky dite ukazuje ze neco je OVER THERE a ukazuje pred sebe, je to spatne?? melo by ukazovat nahoru?
Dekuju:)
Jinak vyybornej clanek
Ahojky,
muzu se zeptat, kdyz mi maly anglicky dite ukazuje ze neco je OVER THERE a ukazuje pred sebe, je to spatne?? melo by ukazovat nahoru?
Dekuju:)
Jinak vyybornej clanek
Re:
nene, slovíčko OVER právě nejčastěji vyjadřuje to, co je zobrazeno na obrázku s šipečkou. OVER THERE je jakoby ‚támhle‘. HERE – tady, THERE – tam, OVER THERE – támhle.
OVER je součástí nejrůznějších spojení, jako např. COME OVER – stavit se u někoho. Přijít k němu. Opět vyobrazeno stejnou šipkou.
Re:
nene, slovíčko OVER právě nejčastěji vyjadřuje to, co je zobrazeno na obrázku s šipečkou. OVER THERE je jakoby ‚támhle‘. HERE – tady, THERE – tam, OVER THERE – támhle.
OVER je součástí nejrůznějších spojení, jako např. COME OVER – stavit se u někoho. Přijít k němu. Opět vyobrazeno stejnou šipkou.
Re: Re:
k tomu mam dotaz jde k over there pouzit taky over here…mam dojem ze jsem neco v tom duchu zaslechla od rodileho mluvciho
Re: Re:
k tomu mam dotaz jde k over there pouzit taky over here…mam dojem ze jsem neco v tom duchu zaslechla od rodileho mluvciho
Re: Re: Re:
Jistě, I'M OVER HERE je úplně běžné. Tady, TADYHLE.
To letadlo je fakt bomba;))
Re:
Ale no tak!
Re: Zájmena
když to nepatří k tématu, máme tu na takové dotazy diskusní fórum.
Asi to čtete často, ale stejně to napíši i já. Obdivuji Vás za to, co děláte pro lidi, kteří se samivzdělávají v aj.
Skvělý článek, už se těším na test ![]()
Dobry den, a podobne je to s dvojici under/below? ![]()
Dobrý den,
mám možnost učit se i z programů pana Činky,teda oba máte přímý
metody který fungují,někde vidím jen pokusy za kulisou barokní hudby,bylo
by prima něco jako DVD nebo verze pro mobily či PDA,jen tak dál a těším se
nějaký kurz. ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.