Help for English

Recipes: COLESLAW SALAD

Komentáře k článku: Recipes: COLESLAW SALAD

 

Jakou já na to dostal chuť :-)

No, já kulím oči

Tak to je parádní!!! :shock:
Jdu číst a na zítřek mám inspiraci pro vaření. Moc se na seriál těším.

Skvělý nápad

Děkuji za skvělý článek s videem i rozborem slovíček. Je to skvělý nápad a navíc mám konečně recept na tento salát, který je opravdu moc dobrý! Vím, že jsem recept už dávno mohla někde „vygooglovat“, ale takhle dobře by mi ho nikdo neuvařil.

Mňam, bezva recept a videu jde dobře rozumět, známkuju za jedna. Hm, uvařit si podle vlastnoručně přeloženýho receptu je dvojnásobka dobrej pocit :-D :-D :-D

To bude zábava-naučím se nová slovíčka, založím si novou originální kuchařku, pochutnám si na dobrém jídle-prima.A chválím nejen nápad, ale hlavně skvěle napsaný článek.Těším se na další. :-D

SUPER ! ! !

Konečně recepty!!! Miluju saláty a tenhle jsem jedla v Anglii pořád. Jenom jsem si doteďka myslela, že je to tradiční anglický salát. Už se těším na další (třeba zase nějaký angl.)recept.Dí­ky. :o

Tomu sa hovorí UČENIE HROU. Papieriky so slovnou zásobou už mám polepené v kuchyni, takže keď sa pozriem na skrinku, kde býva strúhadlo, je tam napísané „grater“, pri misách „bowl“, atď.
Teraz si určite vyvesím aj tento skvelý recept.
P.S.: Vďaka za vysvetlivky „tbsp“ a „tsp“. Snáď poteší aj ostatných, ak sa naučíme aj ďalšie množstevné jednotky.
Prajem všetkým tvorcom HFE veľa kreatívnych nápadov.

Přítel saláty přímo miluje a až mu řeknu,kde jsem recept vzala,možná dokonce i pochopí,že se pořád učit angličtinu,je přece jen k něčemu :-D.
Skvělý nápad,recepty sbírám,takže moc těším na další!!!

Mám opravdu radost.Nejen z tak blízkého tématu, ale hlavně k doplnění receptu slovíčky a pojmy,třeba pepper a jeho rozlišení, tam už váhat nebudu.Děti mi večer pomůžou s přípravou a ještě si odposlechnou slovíčka a ty,když slyší denně, naučí se je automaticky.Can't wait for another one.

Bezva článek, hned dneska se na něj vrhnu.

Zní to moc lákavě :) Určitě si salát zkusím připravit. Skvěle napsaný článek i výborný nápad s touto rubkrikou :)

Paráda :-) Tleskám! Už se mi sbíhají sliny :-D

Paráda, tak na anglické recepty se moc těším. Protože vaření mně moc moc baví. Salát Caesar vyslovuji Cézar a vím že tam nesmí chybět římský salát, kuřecí maso a krutonky 8-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Dáša vložený před 14 lety

Paráda, tak na anglické recepty se moc těším. Protože vaření mně moc moc baví. Salát Caesar vyslovuji Cézar a vím že tam nesmí chybět římský salát, kuřecí maso a krutonky 8-)

Re:

Ano, základní přísada je římský salát, ale výslovnost je jiná.
Stejně jako Coleslaw i Caesar mají prostě anglickou výslovnost a /koleslav/ a /cezar/ je ‚počeštělá‘ výslovnost. Více však až v dalším dílu seriálu :-)

Coleslaw je už nějakou dobu u nás doma oblíbený. :) Jinak super článek.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.