Tak zatím to mám 50:50, jedna trefa jedna mimo
Nemůžu se dočkat
dalších ot. Seriál je pro mě velká neznámá, ale podle komentářů asi
bude stát za to ![]()
Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE BIG BANG THEORY na DVD
Tak zatím to mám 50:50, jedna trefa jedna mimo
Nemůžu se dočkat
dalších ot. Seriál je pro mě velká neznámá, ale podle komentářů asi
bude stát za to ![]()
To je neuvěřitelný, odpověď na dnešní otázku jsem měl v tiketu
taky, ale na poslední chvíli jsem to změnil. ![]()
vida, já už mám druhý ![]()
2 otazky a mam 2 body ![]()
Re: Re:
počítal jsem to pro 10 otázek..... třeba u 15 otázek je šance na výhru už 8%…
Re: Re:
počítal jsem to pro 10 otázek..... třeba u 15 otázek je šance na výhru už 8%…
Re: Re: Re:
Šance na výhru se ale přeci odvíjí jen a pouze od počtu soutěžících.
To je šťastie 3 otazky a mam 3 body ![]()
To je šťastie 3 otazky a mam 3 body
Re:
ty prevíte, kolik českej si dal na stůl? ![]()
ach jo… tři otázky a nula bodů… moje šance na výhru se asi pomalu a
jistě rozplývají… ![]()
ach jo… tři otázky a nula bodů… moje šance na výhru se asi pomalu a jistě rozplývají…
Re:
Podívejte se na předchozí soutěže, kolikátý den bylo bingo. Tři dny nic, to nemusí nic znamenat.
Dotaz = )
Tak tahle soutěž je vážně povedená!! Je to dobrý nápad soutěžit
formou bingo = ) nebude se někdy soutěžit znovu o seriál Krok za krokem,
Gilmorova děvčata nebo o Ženatý se závazky? ![]()
Dotaz = )
Tak tahle soutěž je vážně povedená!! Je to dobrý nápad soutěžit formou bingo = ) nebude se někdy soutěžit znovu o seriál Krok za krokem, Gilmorova děvčata nebo o Ženatý se závazky?
Re: Dotaz = )
Krok za krokem bohužel na DVD nikdy nevyšel (a zdá se, že ani nevyjde) – pouze výběr sedmi epizod, ale o ten už jsme hráli a i ten se už přestal prodávat.
Gilmorky už tu byly několikrát, ale možná se k nim vrátíme. Ženatý se závazky, uvidíme, nevím, jestli je na DVD.
Někdo tu již napsal, že soutěžit mohou i ti, co seriál neznají. Ale zjišťuji, že to opravdu nejde. Nemám ani možnost seriál vidět v TV (mám pouze základní programy) a odpovědi zjišťovat na Netu nebo u známých, to mi přijde podřadné. Není to výtka, jen konstatování. Ale protože jsem velmi aktivní v učení ANJ, chci se zeptat, kde mohu takovéto podobné seriálové DVD koupit na Netu pro svou výuku. Jen prosím o české prodejce. Děkuji za radu.
Někdo tu již napsal, že soutěžit mohou i ti, co seriál neznají. Ale zjišťuji, že to opravdu nejde. Nemám ani možnost seriál vidět v TV (mám pouze základní programy) a odpovědi zjišťovat na Netu nebo u známých, to mi přijde podřadné. Není to výtka, jen konstatování. Ale protože jsem velmi aktivní v učení ANJ, chci se zeptat, kde mohu takovéto podobné seriálové DVD koupit na Netu pro svou výuku. Jen prosím o české prodejce. Děkuji za radu.
Re:
Tohle vše se zatím dalo zjistit na wikipedii. Vůbec nemusíte seriál znát. Ani pro další otázky nemusíte chodit dál než na wiki či google.
Re: Dotaz = )
Krok za krokem bohužel na DVD nikdy nevyšel (a zdá se, že ani nevyjde) – pouze výběr sedmi epizod, ale o ten už jsme hráli a i ten se už přestal prodávat.
Gilmorky už tu byly několikrát, ale možná se k nim vrátíme. Ženatý se závazky, uvidíme, nevím, jestli je na DVD.
Re: Re: Dotaz = )
Aha, tak uvidíme. Děkuji za bleskovou odpověď.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.