nice one
Dobře se to hraje náhodou.
Komentáře k článku: Seabase Delta
nice one
Dobře se to hraje náhodou.
S chutí si to zahraju naostro. Skvělé. Těším se na napětí a humor.
S chutí si to zahraju naostro. Skvělé. Těším se na napětí a humor.
Re:
na facebooku by ste za to dostali „like“ ![]()
už se těším, až dorazím dnes z práce a budu to moct vyzkoušet :o)
dojmy ze hry
Hra se mi moc líbí, pěkné obrázky i zajimavý příběh -) Zatím jsem na 24%.
No já jsem u slepice ![]()
bezesné noci
uf, čekají mě bezesné noci, to si zase budou děti ukazovat na gamesící
maminu, ale těším se moc, doufám, že už rostou nápovědy na fóru ![]()
Teda to mě štve, já bych si taky chtěla zahrát a nemám na to čas.
Ach jo, to je peklo
být dospělý.
Chtěl jsem se zeptat, proč po mně chce ta hra sériové číslo word
manageru a když jsem ji zavřel (protože se ve hře bohužel úplně strácím
) a otevřel WM,
tak tem po mě opět chtěl číslo produktu, opět jsem zadal. A zkusil jsem
opět spustit hru..... a hádejte
, opět to po mě
chtělo číslo Word manageru.
Jinak tu chybu 339– time error mi to dělalo taky, tak jsem dal spustit jako
správce a šlo to.
Chtěl jsem se zeptat, proč po mně chce ta hra sériové číslo word manageru a když jsem ji zavřel (protože se ve hře bohužel úplně strácím
) a otevřel WM, tak tem po mě opět chtěl číslo produktu, opět jsem zadal. A zkusil jsem opět spustit hru..... a hádejte
, opět to po mě chtělo číslo Word manageru.
Jinak tu chybu 339– time error mi to dělalo taky, tak jsem dal spustit jako správce a šlo to.
Re:
Asi tam bude nějaký problém s těmi administrátorskými právy. Objevuje se nějaký problém, když si otevřete Word Manager a necháte ho běžet, a k tomu si otevřete Seabase Delta?
Pokud se budete chtít slovíčka i učit, je dobré být ve WM přihlášený, aby bylo možné si vyhledaná slovíčka ukládat.
Re:
Asi tam bude nějaký problém s těmi administrátorskými právy. Objevuje se nějaký problém, když si otevřete Word Manager a necháte ho běžet, a k tomu si otevřete Seabase Delta?
Pokud se budete chtít slovíčka i učit, je dobré být ve WM přihlášený, aby bylo možné si vyhledaná slovíčka ukládat.
Re: Re:
No je to stejný…WM normálně běží ,ale ve hře to nefunguje. Teť mě napadlo, jestli ta hra (protože ji mám spuštěnou v admi režimu(jinak time error)) nejde na WM násilým. Mám visty a jakékoli změny WM se mi ukládají do virual a pokud spustím WM (z plochy) taky jako správc etak to opět chce kód. Třeba potom ta hra ten WM taky chce otevřím v admi režimu a nedělá to dobrotu. Asi zkusím nainstalovat ještě hru Legend of Apache Gold, když už tu Pavla M píše že to běží…:-)
No je to stejný…WM normálně běží ,ale ve hře to nefunguje. Teť mě napadlo, jestli ta hra (protože ji mám spuštěnou v admi režimu(jinak time error)) nejde na WM násilým. Mám visty a jakékoli změny WM se mi ukládají do virual a pokud spustím WM (z plochy) taky jako správc etak to opět chce kód. Třeba potom ta hra ten WM taky chce otevřím v admi režimu a nedělá to dobrotu. Asi zkusím nainstalovat ještě hru Legend of Apache Gold, když už tu Pavla M píše že to běží…:-)
Re: Re: Re:
Zkusil jsem ještě spustit hru bez správce a vše funguje správně,úplně
vše. I bez instalace další hry. Vůbec netuším proč, ale funguje to ![]()
Proberu to s Petrem Hudíkem…
Apache Gold s tímto nepomůže.
Zkusil jsem ještě spustit hru bez správce a vše funguje správně,úplně vše. I bez instalace další hry. Vůbec netuším proč, ale funguje to
Re: Re: Re: Re:
Díky za info. Jsem rád, že už to jde.
Re: Re: Re: Run-time error ‚339‘:
Měl jsem stejný problém. Zkusil jsem to spustit jako správce a už to funguje (používám Windows Vista).
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.