Help for English

BUSINESS 07: Cestujeme letadlem (1)

Komentáře k článku: BUSINESS 07: Cestujeme letadlem (1)

 

Paráda :-)

Romane, ty jsi génius. Tohle se mi bude (snad brzy) hodit :-)

Já jsem děsněj panikář a co se týče cestování letadlem tak dvojnásobnej. Jen jsem přečetla název článku a sevřel se mi žaludek :)

Jestli ještě někdy někam poletím, tak se tady to všechno naučím zpaměti, slibuju :) … ale teď ne, teď si musím dát čokoládu.

Roman na hrad! :-D čet jsem to asi dvacet minut, nejdelší věc, co jsem poslední dobou přečet:-D Tyhle články nemaj chybu. Člověk se naučí spoustu praktické angličtiny, se kterou se lze dennodenně (šílený slovo) setkat a která se bohužel do učebnic moc nedostane. Plus ještě ty obrázky, fotky…skvělá práce!:-)

Děkuji!

Briliantně odvedená práce na velmi užitečné téma. Jen tak dál!

tak toto je iná „strela“… :shock: :shock:

BTW: já bych se přimlouval za zmíněný článek o nákupu letenek. Asi mě to brzo čeká a nejsem v tom zrovna kovaný :-)

Nákup letenek

Nákup letenek přes internet je pro mě noční můra. Dělala jsem to sice už třikrát, ale pokaždé s obtížemi a stálo mě to obvykle dva dny strávené u počítače, protože hledám jen přímé a nejlevnější lety.

jen jsem tento článek prolétla, ale stačila jsem si všimnout, jak úžasně a profesionálně je zpracovaný a zajímavý a užitečný! takový komfort! :-)

Nikdy jsem neletěl, ale až poletím, určitě se mi tento článek bude hodit :)

Najs :)

Dobrý deň, naozaj veľmi pekný článok a pre mňa veľmi užitočný, lebo práve sa chystám letieť do Anglicka..veľmi pekne ˇˇdakujem..

Re:

Thank you very much!!!

Díky, díky moc.Presne toto som hľadala.O dva týždne letím domov a hoci som letela už viackrát, vždy mám z letiska stres.Hľadala som presne tú vetu, keď sa vás opýtajú,či vás niekto požiadal niečo preniesť,
Akurát ma zmiatlo do drop off.A prvý krát mám priority check-in.Ešte raz veľká veľká vďaka.

díky

bezvadný článek a moc mi pomohl odkaz na to, co si můžu vzít do příručního zavazadla – nevěděla jsem jestli můžu mít deštník!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.