Komentáře k článku: WEATHER (záložka)
Moc pěkné, zase jsem se něco přiučil. Kdyby někdo tesknil nad tím, že nemůže laminovat, jako já, tak stačí vzít širokou lepenku, oblepit z obou stran, ostříhnout. A je to skoro dokonalý.
Re:
Potvrzuju, laminátor máme doma a nemůžeme si ho vynachválit… laminuje se u nás skoro vše, fotky, kartičky pro děti do školy, pomůcky do práce (manželka i já jsme učitelé)…
Re:
Jo jo, už je zpět
Dřív to bohužel nešlo.
Já jsem ji dělal asi týden, pořád jsem upravoval a přídával ty obrázky… No a ten text jsem tam prostě nahodil ze začátku a jak jsem pořád dolaďoval ty obrázky, nějak jsem nedoladil text.:-)
Re: Re:
Ale vyděsilo mě to pěkně, jsem si šla pro brýle abych si pořádně přečetla co píšeš a než jsem je našla záložka byla pryč, jsem myslela, že tu řádí nějaká škodná.
Moc hezké a užitečné. Díky
P.S. Možná snad kdyby tam byla i výslovnost, pokud by se tam nějak
vměstnala
Re: Re:
Prosim?
Tohle je citát z Over the Hedge. Říká to želvák Verne ‚Árdžejovi‘ (RJ).
Re: Re: Re:
taky mluvím za THE ![]()
Moc hezké a užitečné. Díky
P.S. Možná snad kdyby tam byla i výslovnost, pokud by se tam nějak vměstnala
Re:
Já jsem chtěl, ale nějak to tam nevejde ![]()
no neee! tj luxus! využiju, použiju! thx ![]()
Záložka je vážně boží ![]()
Re: Re: Re: Re:
jo aha on myslel, že tam není the .............. jsem to fakt nepobrala .......... to dělá ta chřipka
no já myslím, je jen jeden, takže proč ne „the“
Re: Re: Re: typo
Už je to tam. Omlouvám se za zdržení.
Aj mne chýba výslovnosť ale inak super.ďakujem.
Jsem tu jediný, kdo znal DEW jen jako název whisky? ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.