Help for English

English Grammar in Use

Komentáře k článku: English Grammar in Use

 

super

kniha je super mám k tomu koupený i knihu s více cvičeními a je to fakt super a hodně slovíček se člověk naučí právě díky tomu že je to psané jen v angličtině .. penez doopravdy nelituju a těším se až to proberu a koupím si další

Re:

mám knihu ale bohužel jsem ji zakoupila bez CD nemáš náhodou ta CD stáhnuté v PC potřebovala bych to kdyby to šlo. Kdyžtak mě kontaktujtě prosím e-mailem. Děkuji

Re:

Practical English Usage je úplně něco jiného. To je přehled gramatiky, zatímco English Grammar in Use je učebnice s cvičebnicí. PEU je pro vyhledávání nejasností, rozdílů, pochopení jevů, a EGU je pro naučení a procvičení. NEpokrývá však zdaleka tolik, co PEU.

Re: Jaký je rozdíl?

Rozdíl je docela viditelný… zaprvé grafická stránka je jiná, a za druhé, některé lekce přidali. CD ROM u 3rd ed. je úplně jiné než CD ROM u 2nd ed. Ale většina cvičení se nezměnila.

Re: Jaký je rozdíl?

ja jsem prave dostal take 2nd edition i s cd, dobra ucebnice, presne jak je vyse popsana…

Děkuju! (Vy snad vůbec nespíte). Stránky se mi moc líbí!

Re:

Dobry den, prosim, mohli by ste mi zaslat emailom nascanovany kluc knihy? Bola by som velmi vdacna, mam presne rovnaky problem, ze ma nebavi stale prevracat strany… dakujem za pomoc. horsana@seznam.cz

Petra

PS: Mirobimbo z chudnutiaako? :)

Dneska jsem si tuto knihu koupil a jsem moc spokojený, doporučuji! :-)

Opravdu doporučuji

Když jsem kdysi četl tyto recenze, tak jsem si myslel, že jsou takovéto učebnice gramaticky psané v přímo v angličtině pro lidi co s angličtinou tak nějak začínají absolutně nepoužitelné, protože jsem byl rád, že jsem věděl, jak se řekne třeba pes a říkal jsem si, že takto odborné věci bych prostě nepřelouskal.

Ale opak je pravdou, mám půjčenou tuto knihu a rozumím tam úplně všemu, je napsaná fakt hezky jednoduchou angličtinou a je to psané dost dobře srozumitelně i co se týče vlastního výkladu.

Takže pokud jste schopní číst třeba zjednodušená literární díla na úrovni elementary, nebo pre-intermediate, neni se čeho bát. Opravdu doporučuji. :)

Nevíta jaká by byla dobra ucebnice Aj pro uroven B2?diky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od luk007 vložený před 16 lety

Nevíta jaká by byla dobra ucebnice Aj pro uroven B2?diky

Re:

Npř. OBJECTIVE First Certificate

Objednáno

Tak jsem si ji právě objednal. Snad budu spokjoený, ale podle recenze a reakcí si myslím, že stoprocentně. :-D

Keďže o rok by som chcel maturovať z angličtiny na úrovni B1, čo je intermediate, no, dnes na urovni B1 ešte nie som(považujem sa za pre-intermediate), odporúčali by ste mi túto knihu, alebo essential grammar in use ? Knihy sú to možno dobré, ale kúsok drahé, preto sa chcem rozhodnúť iba pre jednu, nie obidve naraz :D

Re:

tak začněte tou první, udělejte ji ještě letos a na příští rok si před maturitou pořiďte tu druhou.

Grammar in Use

Ahojky, chtela bych se zeptat, má uroven aglictiny je upper-intermediate a chtela bych si zakoupit urcite tuto knizku.Nejsem si ale jista jestli si zakoupit pro uroven inermediate nebo pro advanced.Co myslite,ze je lepsi?

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.