Help for English

Angličtina pro začátečníky - Mapa kurzu

Komentáře k článku: Angličtina pro začátečníky - Mapa kurzu

 

Státní maturita

Zdravím, myslíte že tento kurz pro začátečníky bude stačit na zvládnutí státní maturity z AJ?
Ještě se k tomu učím slovíčka z vašeho slovníku, čtu a poslouchám články v Time to talk sleduji seriály v AJ s AJ titulky. Děkuji za Váš názor :-)

Re: Státní maturita

Tento kurz určitě stačit nebude. Je to kurz STARTER. Maturita je na úrovni INTERMEDIATE či ta vyšší na úrovni UPPER-INTERMEDIATE.

mala by som otázku či je takýto podobný kurz tu aj pre vyššie úrovne.ďakujem

co dodat…

…mam 37, zacinam a nemuzu se odlepit z vasich stranek… Fakt supr…Dekuju a doufam ze neprestanete ;)

Re: Re: Státní maturita

Tak jsem to dal na 3.

Re: Re: Státní maturita

Dobrý den, chci se Vás zeptat. Ohledně kurzu INTERMEDIATE a UPPER-INTERMEDIATE, jestli s něma by mohli být mapy jako u mapa kurzu STARTER(Myslím tím tu přehlednost mapy STARTER.)nebo to je(Existuje.)či to je zbytečné?

Dobrý den,

jsem trošku starší ročník a jelikož to dnešní doba vyžaduje, rozhodla jsem se naučit AJ. Tyto stránky nemají chybu, krásně vysvětleno, popsáno a za to Vám patří velký dík. Ne všichni si můžeme dovolit platit hodiny nebo kurz, který je, dle mého názoru, minimálně na měsíce. Jediné, co mne dost mrzí je zrušení zkoušení slovíček. Když si mám zapamatovat, jak se píše, toto byla pro mne nejlepší volba. Gramatika mi nejde snadno a Vaše forma zkoušení slovíček mi vyhovovala a šlo to celkem samo. Chápu, že je to náročné vyhovět všem i systému stránek a proto se ptám, jestli bude ještě nějaká možnost zkoušet si slovíčka na Vašich stránkách. Děkuji Holíková

Dobrý den,

zkoušení slovíček již zase (už několik týdnů) běží. Dnes prý došlo k nějakému výpadku, to ale opravíme.

Zkoušení slovíček už opět funguje, můžete vyzkoušet.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: Chybný odkaz 2

Díky, obojí opraveno.

Dobrý den, máte změnu na těchto stránkách v tom, že tam bývalo dole okénko pro překlad slovíčka?často jsem ho používala, tak ne¨vím, jestli neplánujete ho vrátit zpět?:), bÿlo to takové malé slovníčkové okénečko:)

Dobrý den,

je pravda, že tato funkce vypadla. Nicméně překlad z angličtiny do češtiny můžete provést dvojklikem na slovo kdekoliv na stránce a obrácený překlad lze najít v běžném vyhledávání nahoře. Zobrazí se to ale jako nová stránka, což není tak praktické, jako to okénko, to je pravda. Nicméně v současnosti obnovení této funkce neplánujeme, máme teď jiné věci na pořadníku. Možná to ještě ale někdy zvážíme.

Ahojte, dokončila jsem 7.lekci a je to super. Nebude pokračování?;-)

Dobrý den, skutečně klobouk dolů před vytvořením těchto stránek.. Učím se z nich na přijímací zkoušky a mám pocit, že za nastudování angličtiny pro začátečníky toho umím víc jak za celé studium angličtiny na základní a střední škole. Děkuji Vám za pomoc

Jen bych se chtěla zeptat, když jsem dokončila lekce pro začátečníky tak nevím kudy mám pokračovat. Chybí mi zde například předpřítomný čas apod. a nevím kde bych ostatní měla nalézt. Zkoušela jsem hledat něco jako angličtinu pro pokročilé, ale bohužel jsem neuspěla.

Děkuji za radu.

Dobrý den, po absolvování tohoto úvodního kurzíku byste již neměla mít problémy procházet si stovky našich článků, které tu pro každou úroveň máme. Předpřítomný čas, i všechno ostatní tu máme obsaženo.

Můžete si třeba zkusit sérii testů Miscellaneous Elementary Test. Jakýkoliv jev, který Vás překvapí si pak můžete najít pomocí vyhledávače, přečíst si o něm, zkusit si testy a cvičení apod. Prokládejte to četbou, kvízy na slovní zásobu v dané úrovni, poslechy apod.

Dobrý den, po dokončení 7.lekce jsem byla chvíli bezradná, ale teď už si cíleně vyhledávám, co se chci naučit nebo co potřebuji zopakovat. A vždycky mě překvapí, co všechno tu objevím. Děkuji za všechno, co pro nás děláte.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.